Op het kantoor met Kelly van der Klooster - Verschoorreizen.nl
  • 0
    Cart

Op het kantoor met Kelly van der Klooster

Voor de 4e editie van “op het kantoor met” is het, na Annemiek, Denise en Marjandel de beurt aan Kelly.
Wij stellen haar dezelfde vragen en komen zo een hoop leuke nieuwe dingen over haar te weten!

Werkzaam bij Verschoor Reizen sinds:
Ik ben werkzaam bij Verschoor Reizen sinds februari 2018. Dat is op dit moment alweer bijna 2,5 jaar!

Wat zijn jouw werkzaamheden op kantoor?
Ik ben begonnen bij Verschoor Reizen met het plannen van de schoolreizen, het verzorgen van het A naar B vervoer en marketingwerkzaamheden. Afgelopen januari ben ik verschoven naar de afdeling groepsreizen. Ik organiseer nu verschillende bedrijfsuitjes en compleet verzorgde arrangementen naar het buitenland. Ook doe ik hiernaast nog wel steeds de marketingwerkzaamheden. Ik zet de nieuwe arrangementen op de verschillende websites en zorg voor nieuwe posts op onze Facebook en Instagram pagina.

Wat is er onmisbaar tijdens een werkdag?
Tijdens een werkdag zijn voor mij de honden die af en toe een aai komen halen en gezellige collega’s onmisbaar. Ik moet ook wel toegeven dat ik de allergrootste snoeper van het kantoor ben, dus iets om stiekem te snacken tussendoor mag eigenlijk ook niet ontbreken. Gelukkig zijn alle collega’s hiervan op de hoogte en worden er regelmatig lekkernijen neer gezet op mijn bureau😊 Zelfs door de chauffeurs worden er chocolaatjes meegenomen uit het buitenland!

Wat is de leukste reis die je hebt georganiseerd?
Hmm de mooiste reis die ik heb georganiseerd… dat is een lastige vraag. Ik werk nog niet zo lang op de afdeling groepsreizen en daar hebben ook een aantal maanden tussen gezeten waardoor er geen nieuwe reizen georganiseerd konden worden door het Coronavirus. Ik vond het altijd leuk wanneer scholen een schoolreis wilden organiseren die eens wat anders was dan naar de Efteling of naar Blijdorp. Het was dan een leuke uitdaging om samen met hen iets te zoeken wat bijzonder was en wat ze nog niet eerder gedaan hadden.

Wat is de meest bijzondere plek waar je ooit bent geweest?
Ik moet eerlijk zeggen dat ik echt op een hoop prachtige plekken ben geweest! Vorig jaar juni ben ik naar Indonesië geweest. Toen hadden wij expres niet voor het standaard Bali gekozen maar zijn we de minder toeristische plekken gaan opzoeken. Zo zijn we begonnen in Flores, hier kwamen in 7 dagen rondreizen maar max. 15 andere toeristen tegen. We sliepen in hele kleinschalige accommodaties en aten met de mensen mee. Toen hebben wij een 3 daagse boottocht vanaf Flores naar Lombok gemaakt. Tijdens deze boottocht hebben we Komodo Island bezocht, verschillende prachtige zonsopgangen bekeken vanaf onbewoonde eilanden en als klap op de vuurpijl met Manta’s gezwommen.

Waar zou je graag nog eens een keer naar toe op reis willen?
Er staat nog een hele hoop op mijn lijstje. Het liefst wil ik de hele wereld nog zien. Wat er hoog op mijn lijstje staat (helaas ook heel duur) is de Trans Mongolië Express vanuit Moskou via Mongolië naar Beijing. Ook wil ik nog heel graag een keer de Route 66 in Amerika rijden (per motor of per camper)!