Op het kantoor met Flori Verschoor - Verschoorreizen.nl
  • 0
    Cart

Op het kantoor met Flori Verschoor

Voor de 5e editie van “op het kantoor met” is het, na Annemiek, Denise, Marjandel en Kelly, de beurt aan Flori.
We stelden haar een aantal vragen en kwamen zo meer over haar te weten.

Werkzaam bij Verschoor Reizen sinds:
Sinds 13 januari 2020. Dus nog maar heel kort in het gezelschap “Verschoor-Reizen”. Op een ludieke actie van de grond gekomen. Via via via kwam het mooie aanbod voorbij. Ik ben weliswaar wel van Hardinxveldse komaf, mijn naam is ook Verschoor, maar ik ben geen familie. 😊

Wat zijn jouw werkzaamheden op kantoor?
Toen ik ten tonele verscheen is er een verschuiving geweest en heb ik enige werkzaamheden van mijn collega overgenomen. Van A naar B tours en schoolreizen. Veelal ben ik ook het eerste aanspreekpunt aan de telefoon. Ik zit nog steeds in een leerproces en iedere dag is er weer wat nieuws te beleven. Geen dag is het zelfde. Al doende zal ik hopelijk een allrounder worden zoals al mijn collega’s.

Wat is er onmisbaar tijdens een werkdag?
Onmisbaar tijdens een werkdag voor mij is Google Maps en mijn collega’s voor de backup. Hoe hebben ze vroeger het aantal kilometers en tijdsduur toch berekend. Tevens een internet verbinding om relevante informatie te zoeken inzake pretparken, musea, dierentuinen etc.

Wat is de leukste reis die je hebt georganiseerd?
Ik heb in mijn korte tijd bij Verschoor-Reizen voorzichtig eens een dagtrip in elkaar mogen zetten onder leiding van een collega uiteraard, voor een aantal dames welke een compleet verzorgde dag willen maken naar Den Haag en omgeving.
Heerlijk om uit te pluizen waar het leuk, interessant en gezellig vertoeven is, een heerlijke lunch te gebruiken en als afsluiter een diner uiteraard geheel verzorgd met een touringcar en een ervaren chauffeur.

Wat is de bijzondere plek waar je ooit ben geweest?
Eigenlijk heeft iedere plek op de wereld wel iets bijzonders. Zeker als je er voor het eerst bent.
Maar één is mij altijd bijgebleven op een road trip met eigen auto van Nederland naar Portugal, via Frankrijk, Spanje bovenin Portugal aangekomen en langzaam naar beneden gezakt tot aan de gehele kust van de Algarve. Meest van de tijd geslapen in pousada’s bij de meest vriendelijke mensen van Europa. De plaats waar ik Noord Portugal binnenkwam heet BRAGA. Geweldig, bruisend en indrukwekkend met een grote historie.
Wat op mij een grote indruk heeft gemaakt was het Santuario de Bom Jesus, een monumentaal trappencomplex. Zeker voor een ieder de moeite waard om eens te bezoeken.

Waar zou je nog graag eens een keer naar toe op reis willen?
Mijn verlanglijstje is groot. Cuba en Suriname als verre bestemming. Het Griekse vasteland en kleine Griekse eilanden als Europese bestemming.