Onze nieuwe kerstreizen van 2021 - Verschoor-Reizen.nl
  • 0
    Cart

Onze nieuwe kerstreizen van 2021!

De zomer is officieel voorbij en hiermee maken we tijd vrij voor kerstreizen en -uitjes. Dat is natuurlijk goed nieuws voor liefhebbers van winterpret en koude winterdagen. De winter gaat voor velen natuurlijk hand in hand met feestdagen, gezelligheid en Kerstmis. Wij van Verschoor Reizen hebben dit jaar weer ons uiterste best gedaan om de leukste, gezelligste en meest sfeervolle individuele kerstreizen voor u te kiezen. Van gezellige en sfeervolle kerstmarkten, tot aan dagjes weg naar Intratuin Halsteren of het IJsbeelden Festival in Zwolle. Liever een dagje kerstshoppen? Wij nemen u mee naar de mooiste winkelcentra van Nederland. Zo komt u nooit met lege handen thuis. Vanaf november staat Verschoor Reizen voor u klaar om u een unieke kerstervaring te bezorgen.

Bekijk hieronder ons aanbod aan kerstreizen of ga direct naar de overzichtspagina van onze kerstreizen

 

1. Country & Christmas Fair in Haarzuilens

Country & Christmas Fair prijs

Breng een bezoek aan één van de grootste en gezelligste kerstmarkten van de Benelux en bezoek de 23ste editie van de Country & Christmas Fair in Haarzuilens samen met Verschoor Reizen. De vele gezellige stands bieden een ruim aanbod aan gevarieerde en originele producten. Zo is er voor elk wat wils. Naast heerlijk kerstshoppen, kunt u ook genieten van prachtig kerstvermaak, mooie fonteinen rondom het kasteel en heerlijk eten. Kortom, bij de Country & Christmas Fair beleeft u een unieke kerstervaring dicht bij huis.

Prijs: €39,00 p.p. of €42,50 p.p.
Inclusief busvervoer en entree Fair

Bekijk alle details en boek uw reis eenvoudig en snel op:
https://www.verschoor-reizen.nl/onze-reizen/country-christmas-fair/

 

2. Intratuin Halsteren Kerstshow

Intratuin Halsteren prijs nieuw

Een gezellig dagje uit met uw familie, vrienden of collega’s? Breng een bezoek aan één van de grootste en mooiste Intratuin winkels van Nederland: Intratuin Halsteren. Een gezellig dagje kerstshoppen en inspiratie opdoen voor zowel binnen en buiten is gegarandeerd bij Intratuin Halsteren. Zo heeft u een uniek en een gezellig dagje uit én ontdekt u de nieuwste kersttrends van 2021.

Prijs: €17,50 p.p.
Inclusief busvervoer

Bekijk alle details en boek uw reis eenvoudig en snel op:
https://www.verschoor-reizen.nl/onze-reizen/intratuin-halsteren-kerstshow/ 

 

3. Kerstmarkt Haarlem

Kerstmarkt Haarlem prijs nieuw

De kerstmarkt van Haarlem is één van de grootste en gezelligste kerstmarkten van de Benelux. Hier vindt u vele gezellige kraampjes en stands met een uitgebreid aanbod aan kerstartikelen. Ook kunt u genieten van de vele eetkraampjes, restaurants en cafés waar u een winterse versnapering kunt nuttigen. De kerstmarkt van Haarlem is een absolute sensatie. Mis het niet en bezoek de kerstmarkt van Haarlem samen met Verschoor Reizen.

Prijs: €23,00 p.p.
Inclusief busvervoer

Bekijk alle details en boek uw reis eenvoudig en snel op:
https://www.verschoor-reizen.nl/onze-reizen/kerstmarkt-haarlem/

 

4. Kerststad Valkenburg

Kerststad Valkenburg prijs

Bent u klaar voor hét kerstspektakel van het jaar? Kerststad Valkenburg is een absolute sensatie op gebied van kerst. Hier kunt u gezellig en ontspannen genieten van de gezellige kerstsfeer, de vele lichtjes, de muziek en al het lekkers, boven en onder de grond. In Kerststad Valkenburg beleeft u een sprookjeskerst en kunt u eindeloos wandelen in de unieke en wonderschone winterlandschappen. Beleef het zelf en ga mee naar Kerststad Valkenburg met Verschoor Reizen. Deze dag zult u niet snel vergeten.

Prijs: €27,50 p.p.
Inclusief busvervoer (exclusief entree/tickets)

Bekijk alle details en boek uw reis eenvoudig en snel op:
https://www.verschoor-reizen.nl/onze-reizen/kerststad-valkenburg/

 

5. Nederlands IJsbeelden Festival Zwolle en Zwolle centrum

IJsbeelden Festival Zwolle prijs

Beleef een unieke kerst ervaring bij het Nederlands IJsbeelden Festival in Zwolle. Het Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar mooier en grootser uit dan ooit. Het thema “What a Wonderful World” wordt uitgebeeld in ijs- en sneeuwsculpturen tot wel 6 meter hoog. “Special effects” met licht, geluid en projectie maken de beelden nog magischer. Na het IJsfestival kunt u nog heerlijk een middag shoppen in het gezellige centrum van Zwolle. De vele winkels, kraampjes en stands zijn versierd in kerstversiering en zorgen voor een bijzondere kerst ervaring. Een gezellig dagje shoppen gegarandeerd!

Prijs: Volwassenen €45,00 p.p. en kinderen t/m 10 jaar €40,00 p.p.
Inclusief busvervoer, entree IJsbeelden Festival en 2x koffie/thee/chocomel + apfelstrudel

Bekijk alle details en boek uw reis eenvoudig en snel op:
https://www.verschoor-reizen.nl/onze-reizen/nederlands-ijsbeelden-festival-zwolle-en-zwolle-centrum/

 

6. Kerstshoppen in Mall of the Netherlands

Mall of the Netherlands prijs nieuw

Kom gezellig kerstshoppen in Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. Het winkelcentrum is gezellig versierd in kerstsferen en is helemaal klaar om u te ontvangen. U kunt kiezen uit maar liefst 280 plekken om te shoppen, eten, drinken en ontspannen. De vele winkels bieden een ruim aanbod aan de meest uiteenlopende producten. Zo komt u nooit met lege handen thuis. Bij de food market vindt u ook genoeg gezellige restaurants en eettentjes waar u een heerlijke (winterse) versnapering kunt nuttigen.

Prijs: €17,50 p.p.
Inclusief busvervoer

Bekijk alle details en boek uw reis eenvoudig en snel op:
https://www.verschoor-reizen.nl/onze-reizen/kerstshoppen-mall-of-the-netherlands/

 

7. Kerstshoppen in Designer Outlet Roermond en Roermond centrum

Designer Outlet Roermond prijs nieuw

Feel the magic of Christmas bij Designer Outlet Roermond en ga gezellig kerstshoppen in het altijd vrolijke centrum van Roermond. Bij Designer Outlet Roermond kunt u shoppen bij vele verschillende designer winkels onder één dak. Shop de allermooiste merken en profiteer van de vele kerst kortingen. Bij Designer Outlet Roermond ontdekt u prachtige decoraties en kunt u een ritje maken in het gigantische reuzenrad. Een gezellig dagje shoppen, eten en ontspannen genieten is gegarandeerd bij Designer Outlet Roermond en in het centrum van Roermond.

Prijs: €25,00 p.p.
Inclusief busvervoer

Bekijk alle details en boek uw reis eenvoudig en snel op:
https://www.verschoor-reizen.nl/onze-reizen/kerstshoppen-designer-outlet-roermond-en-roermond-centrum/

 

Boek uw kerstreis eenvoudig en snel via Verschoor Reizen. Wij halen u op bij één van de ophaalplaatsen in Rotterdam, Ridderkerk, Papendrecht/Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam of Gorinchem en na een gezellig dagje uit halen we u weer op en brengen wij u terug naar de ophaalplaatsen. Zo bent u volledig ontzorgd en kunt u zorgeloos genieten van uw kerstreis.