Reistips 2018 - Dagtochten, Bedrijfsuitjes, Incentive reizen - Verschoor Reizen
  • 0
    Cart

Reistips voor 2018!

Een nieuw jaar daarbij horen onze nieuwe reistips! Geniet mee van onze mini-brochure die twee keer per jaar verschijnt. Ook voor deze editie heeft ons team weer haar uiterste best gedaan om een mooi divers aanbod aan u te presenteren. U leest over dagtochten, bedrijfsuitjes en de veelzijdige incentive reizen. De mailing kunt u downloaden via deze link:

Klik hier om onze reistips voor 2018 te downloaden!

Wij nemen u mee door deze mini-brochure. Graag lichten wij de meest opvallende groepsbelevingen voor u uit:

Een reis naar Japan werd Korea; ontdek de grootste vestingstad van Holland en herbeleef de reis die Hendrick Hamel maakte. Na een vandaag bekijkt u de vestingstad ‘Gorcum’ op andere wijze en vraagt u zich vooral af hoe het kan dat Hendrick Hamel onbekend is gebleven! Lees meer…

MAX-Í genieten tijdens de Grand Prix; Voor de echte Formule 1 en “Max” fans hebben wij een speciale aanbieding dit jaar! Ga met ons mee op zondag 26 augustus 2018! Lees meer over deze aanbieding….

Zonnig Sevilla! Misschien wel de mooiste stad van Spanje. Een prachtige bestemming voor uw incentive of groepsreis. Met het grootste historische centrum van Europa moet u hier absoluut geweest zijn. Breng tijdens uw reis een bezoek aan de klokkentoren van de Kathedraal van Sevilla, La Giralda! Lees meer over de mogelijkheden…

En er zijn natuurlijk meer mogelijkheden download de reistips voor 2018 of vraag hem aan bij ons team. Neem hiervoor contact met ons op.