Familiebedrijf bestaat 95 jaar!

Op 12 januari 2018 viert ons bedrijf haar 95-jarig jubileum. Toch een moment om bij stil te staan. Diverse media hebben wij hierover reeds over ingelicht. U leest het persbericht omtrent het jubileum.

Hardinxveld-Giessendam – op 12 januari a.s. viert Verschoor Reizen alweer haar 95ste verjaardag. Momenteel wordt het bedrijf gerund door directie Basjan en Marjandel Verschoor (3de generatie) en hun zonen zijn ook al weer geruime tijd actief in het bedrijf. Basjan en Marjandel vieren dit jaar tevens een ander jubileum, namelijk alweer 30 jaar directie van het bedrijf. Dat zorgt voor een extra feestelijk moment. Hoewel de jubileum viering niet gigantisch groot gevierd wordt. “Over 5 jaar vieren we het 100ste jubileum en dan willen we uitpakken!” – zegt Basjan Verschoor.

Het familiebedrijf werd opgericht in 1923 toen nog onderin de Rivierdijk, nabij de Buurt van Boven-Hardinxveld. Inmiddels is het bedrijf al weer geruime tijd gevestigd in Beneden-Hardinxveld op industrieterrein “Nieuweweg”. Het bedrijf werd toen opgericht als lijndienst tussen Gorcum – Hardinxveld en Giessendam. Door het floreren van de economie is het bedrijf nu een echte groepsspecialist. Het team adviseert bij het samenstellen van op maat verzorgde reizen voor besloten gezelschappen vanaf ca. 15 personen tot een ongekend niveau. Denk hierbij aan schoolreizen, bedrijfsuitjes, incentive reizen, groepsreizen, dagtochten, maar ook nog steeds het huren van een touringcar behoort tot de mogelijkheden.

Op 12 januari viert het bedrijf een klein feestje intern met haar medewerkers om toch stil te staan bij dit mooie jubileumjaar. Basjan en Marjandel zijn trots op hun lange carrière, waarmee zij tevens ook de langst durende generatie zijn van het bedrijf. “Het is absoluut niet makkelijk geweest om het bedrijf door de jaren heen te brengen! Maar het is ons toch gelukt om nu dit mooie jubileum te gaan vieren! Dat hebben wij niet alleen kunnen doen en daarvoor zijn wij dankbaar naar iedereen die ook maar een klein steentje heeft bijgedragen aan het succes van onze organisatie.” Aldus Marjandel Verschoor.

Sinds 2013 (met het 90-jarig jubileum), besloot Verschoor Reizen haar organisatie vooral online breed te presenteren. Andere websites die bij het familiebedrijf horen zijn, eenbus.nl, groepstrip.nl, schooltours.nl, bedrijfuit.nl en verschoorevents.nl.

Uw unieke groepsbeleving is onze zorg al 95 jaar!

 

In de media: RTV Rijnmond maakte een mooie reportage. Klik hier voor meer.

Laatste nieuwsberichten
Nieuwe rolstoeltouringcar 7 september 2018
Reistips 2018 & 2019 14 augustus 2018
De opvolgers – NPO 1 1 augustus 2018