24/3 Nieuws update betreft het Coronavirus - Verschoorreizen.nl

Update werkwijze Corona Virus

Update 24 maart 2020: Onderstaande werkwijze wordt per heden toegepast op reeds geboekte opdrachten tot 1 juni 2020.

Annuleren of verplaatsen van reeds geboekte opdrachten:
Hartverwarmend zijn de vele reacties die wij van onze relaties mogen ontvangen. Daarom willen wij u ook bedanken voor het vertrouwen in ons bedrijf en onze medewerkers.

Ons bedrijf wordt momenteel hard geraakt. Veel reeds geboekte opdrachten worden geannuleerd of verplaatst naar verder op in dit jaar en daar hebben wij ook alle begrip voor. Echter zullen wij dit helaas niet meer geheel kosteloos kunnen doen omdat wij ook ons hoofd boven water moeten zien te houden.

Alleen touringcarvervoer:
Zonder aanbetaling
Wij zullen dan ook onze algemene vervoer- en reisvoorwaarden hanteren voor opdrachten die nog niet aanbetaald zijn. Bij het verplaatsen van uw opdracht naar een datum t/m 16 april 2021, zullen wij de door u betaalde annuleringskosten verwerken als aanbetaling op uw nieuwe/verplaatste opdracht. Uw opdracht verplaatsen is dus eigenlijk kosteloos!

Met aanbetaling
Heeft u reeds wel een aanbetaling gedaan en wilt u annuleren? Ook dan hanteren wij annuleringskosten conform onze voorwaarden en wordt bij volledig annuleren het reeds aanbetaalde bedrag minus de annuleringskosten aan u terugbetaald. Wilt u uw opdracht doorschuiven, dan wordt uw aanbetaling verwerkt als aanbetaling op uw nieuwe/verplaatste opdracht t/m 16 april 2021.

Opdrachten met reserveringen bij derden:
Alle opdrachten waar derden mee gemoeid zijn, zoals restaurants, hotels, vluchten, entrees etc., zijn tevens de voorwaarden van derden van toepassing. Annulering of verplaatsing zullen wij altijd in samenspraak moeten doen met de betreffende locaties en zijn wij afhankelijk van hun medewerking in deze.

Bij het verplaatsen van uw opdracht zullen wij de nieuwe reisdatum graag in samenspraak met u bespreken, zodat wij de kwaliteit en service die u van ons gewend bent kunnen waarborgen.

Voor de geboekte opdrachten na 1 juni 2020 worden de richtlijnen vanuit RIVM en overheid door ons nauwlettend in de gaten gehouden.

Wij hopen op uw begrip hiervoor! Wij hadden het liever ook anders gezien en hopen dat deze situatie snel een halt toegeroepen wordt.
Wij wensen iedereen dan ook heel veel gezondheid en sterkte toe!

Namens alle medewerkers van Verschoor Reizen en Verschoor Events,
Basjan , Marjandel en Christian Verschoor.