Nieuwe rolstoeltouringcar - Verschoorreizen.nl

Nieuwe rolstoeltouringcar!

Ons wagenpark blijft maar groeien! Volgende week wordt er weer een nieuwe touringcar bij ons afgeleverd. Deze keer gaat het om een rolstoeltouringcar. Dit wordt de tweede rolstoeltouringcar in ons wagenpark en is een slagje kleiner dan de rolstoeltouringcar die wij al hebben. Wij merkten dat er een grote vraag naar het vervoer voor mindervalide personen is en daarom hebben we besloten nog een rolstoeltouringcar toe te voegen aan het wagenpark.

Afgelopen week hebben wij al een voorproefje gehad van de nieuwe touringcar en hebben we hem al een dagje in gebruik genomen. Op dit moment wordt hij bestickerd en helemaal gereed gemaakt voor gebruik.
Wij kunnen niet wachten tot hij er is! Uiteraard blijft de 62-persoons rolstoeltouringcar ook in gebruik.

Onze speciale rolstoeltouringcars zijn uitgerust met een liftsysteem zodat de rolstoel veilig in de bus geplaatst kan worden. Ook is deze lift makkelijk in het gebruik voor mensen die slecht ter been zijn en de stap in de touringcar niet kunnen maken. Dankzij onze vakbekwame, enthousiaste en zeer gastvrije chauffeur ervaart u het gemak van onbezorgd genieten.

Klik hier voor de indeling van beide rolstoeltouringcars.

Wij helpen u graag met het verzorgen van uw reis met de rolstoeltouringcar of een normale touringcar. Wij horen

busreis [pb-city]