Met de bus naar de Floriade Expo 2022 - Verschoor Reizen
 • 0
  Cart

Met de bus naar de Floriade Expo 2022

Wilt u onbezorgd een dagje naar de Floriade Expo 2022 met uw school, als bedrijfsuitje of met een grote groep? Dat kan allemaal met Verschoor Reizen!

Floriade Expo 2022

Wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade vindt slechts één keer in de 10 jaar plaats. Dát is ook één van de redenen dat de Floriade Expo zo bijzonder en uniek is. De laatste keer vond de Floriade plaatst in 2012, dus in 2022 is het weer tijd voor een nieuwe editie. Vanaf 14 april t/m 9 oktober 2022 is Almere maar liefst een half jaar lang het podium voor de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022. Het thema van deze editie is ‘Growing Green Cities’. Bij de Floriade Expo ontdekt u oplossingen van innovators uit binnen- en buitenland die onze steden mooier, leuker en bovendien duurzamer maken. Verder kunt u ook genieten van kleur van bloemen, planten, groenten en fruit.

Het thema van dit jaar is “Growing Cities”. Dit thema heeft 4 subthema’s: Greening the City, Feeding te City, Healthying the City en Energising the City. Onder dit thema presenteert Floriade creatieve, groene en duurzame oplossingen die nodig zijn om dit waar te maken. Dit thema is belangrijker dan ooit, want in 2050 zal maar liefst 68% van de wereldbevolking in de stad wonen, op slechts 2% van het totale aardoppervlak.

Op de Floriade Expo 2022 is van alles te beleven. De tuinen en paviljoens bieden volop inspiratie voor bezoekers. Ook zijn er verschillende winkels en uitstekende horeca-faciliteiten. Een rit in de kabelbaan boven het terrein en het programma vol dans theater en muziek maken de beleving helemaal compleet. Daarnaast zijn er op en direct naast het Floriade-park diverse locaties voor het organiseren van zakelijke bijeenkomsten, voor zowel kleine als grote groepen.

Feiten en cijfers Floriade 2022

– Oppervlakte van 600.000 m2
– Ruim 400 deelnemers en exposanten
– Prognose van 2 miljoen bezoekers
– 72% nationaal en 28% internationaal publiek
– 180 gratis parkeerplaatsen voor touringcars
– Gratis lounge voor toegang tot het park voor chauffeurs
– Aparte ingang en kassa voor groepen
– Floriade is toegankelijk voor iedereen

Een ritje met de kabelbaan

Koopt u bij ons een entreeticket voor de Floriade Expo 2022, dan krijg u er ook één gratis ritje voor de kabelbaan bij. Onderweg kunt u genieten van een prachtig uitzicht over het Floriade-park vanaf 35 meter hoogte. De kabelbaan is maar liefst 850 meter lang en gaat van het zuidelijke deel van het Floriade-park naar het noordelijke deel van het park. De kabelbaan wordt gezien als een duurzaam vervoermiddel voor steden in de toekomst. Dat wil je meemaken!

Met Verschoor Reizen naar de Floriade Expo 2022

Wilt u onbezorgd een dagje genieten bij de Floriade Expo 2022? Met een grote groep de Expo bezoeken? Of met uw school of bedrijf naar de Floriade? Verschoor Reizen neemt u graag mee per luxe touringcar. Bij ons kunt u touringcars reserveren vanaf 18 tot maar liefst 88 personen. Rolstoelvervoer behoort ook tot de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw bedrijf, school of groep!

Neem contact met ons op

  Naam organisatie
  Plaats organisatie
  Naam contactpersoon (*)
  Telefoonnummer (*)
  E-mail (*)
  Op de hoogte blijven?
  Vraag / Opmerkingen
  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)