Luchtkwaliteit in de touringcar - Verschoorreizen.nl
  • 0
    Cart

Luchtkwaliteit in de touringcar

Nu de luchtvaart claimt schone lucht te hebben in de vliegtuigen, willen wij graag benadrukken dat de touringcar het op dit gebied nog beter doet. Daarnaast is het grote voordeel van de bus de deur tot deur functie. Zonder de lange en vaak drukke rijen voor inchecken, douane, de veiligheidscontroles en tot slot nog dringen bij de gate om te boarden zoals op de luchthaven.

Nu de luchtkwaliteit in relatie tot uw gezondheid zo’n actueel thema is nemen we u even mee in de kerngetallen en zelfs in een korte film die u toont hoe adequaat de luchtcirculatie en het verversen van de frisse lucht in de touringcars van Verschoor Reizen plaatsvindt.

Hoe werkt de luchtcirculatie in een touringcar?
In de touringcars bestaat de luchtkwaliteit uit 80-85% verse lucht en de rest is recirculatie lucht. Door het klimaatsysteem wordt de lucht 65 tot 100 keer per uur ververst. De verse lucht instroom is van bovenaf en verdwijnt via de roosters in het middenpad naar de kofferruimte, waar het wordt afgevoerd naar buiten. De toevoer is per passagier te bepalen met de servicesets onder de handbagagevakken.

Kerncijfers van de lucht in de bus:
* 80-85% verse lucht en rest recirculatie
* 65-100 keer per uur ververst!!
* Instroming lucht vanaf boven en via roosters in middenpad naar kofferruimte.
* Afvoer via de kofferruimte (hoog > laag circulatie)

We hopen u snel weer “live” in de touringcar te mogen verwelkomen.
Voor meer informatie en/of de mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons team!