Kick off organiseren

Gaat u binnenkort weer een nieuw project starten met uw team of cliënt? Laat een kick off organiseren door Verschoor Reizen! Bij een kick off wordt het nieuwe project besproken en feestelijk ingeluid. Bij ons kunt u terecht voor goed georganiseerde evenementen op de mooiste locaties, speciaal voor u en uw team samengesteld.

Sinds 2013 is Verschoor Reizen een onderdeel van Verschoor Reizen, een familiebedrijf met al 95 jaar lang ervaring op het gebied van transport en het organiseren van reizen en evenementen. Wij organiseren een groot aantal verschillende evenementen voor verschillende groepen en bedrijven. Een event organiseren staat bij ons ook in het rijtje van de vele werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren.

Kick off organiseren

Wij van Verschoor Reizen kunnen uw kick off organiseren, van A tot Z. Wilt u graag meedenken met de organisatie van het evenement? Maak uw wensen kenbaar aan ons. Wij gaan dan met u rond de tafel zodat wij een mooi event kunnen organiseren die volledig aansluit op uw wensen.

Kick off organiseren met Verschoor Reizen

Prachtige locaties, een hapje en een drankje en een gezellige sfeer: Verschoor Reizen kan het voor u regelen! Onze partners op het gebied van locaties, catering, en aankleding helpen u graag met het organiseren van uw perfecte kick off evenementen. Mocht de locatie wat verder weg zijn, kunnen onze chauffeurs u met een van onze luxe bussen en touringcars naar de bestemming brengen. Samen met u zorgen we ervoor dat het nieuwe project succesvol en feestelijk wordt gestart.

Kortom: wij van Verschoor Reizen helpen u graag met het neerzetten van een event. Neem contact met ons op, of vul het contactformulier in. Wij zorgen ervoor dat u geen zorgen meer hebt over uw kick off!

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

    Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)