Kick off evenementen

Gaat u binnenkort weer een nieuw project starten met uw team of cliënt? Laat het project knallend van start gaan met de kick off evenementen van Verschoor Reizen! Bij ons kunt u terecht voor goed georganiseerde evenementen op de mooiste locaties, speciaal voor u en uw team samengesteld.

Sinds 2013 is Verschoor Reizen een onderdeel van Verschoor Reizen, een familiebedrijf met al 95 jaar lang ervaring op het gebied van transport en het organiseren van reizen en evenementen. Wij organiseren een groot aantal verschillende evenementen voor verschillende groepen en bedrijven, zoals meetings.

Kick off evenementen

Wij van Verschoor Reizen zijn in staat uw kick off evenementen van A tot Z te verzorgen. Heeft u al een beetje een idee van hoe het event er uit moet zien? Maak het kenbaar! Wij gaan dan met u rond de tafel zodat wij een mooi event kunnen organiseren die is gebaseerd op uw wensen.

Kick off evenementen van Verschoor Reizen

Prachtige locaties, een hapje en een drankje en een gezellige sfeer: Verschoor Reizen kan het voor u regelen! Onze partners op het gebied van locaties, catering, en aankleding helpen u graag met het organiseren van uw perfecte kick off evenementen. Mocht de locatie wat verder weg zijn, kunnen onze chauffeurs u met een van onze luxe bussen en touringcars naar de bestemming brengen. Samen met u zorgen we ervoor dat het nieuwe project succesvol en feestelijk wordt gestart.

Kortom: wij van Verschoor Reizen helpen u graag met uw wensen op het gebied van kick off meetings. Heeft u interesse in het organiseren van een kick off meeting met Verschoor Reizen? Neem dan contact met ons op, of vul het contactformulier in. Wij zorgen ervoor dat u geen zorgen meer hebt over uw evenement!

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

    Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)