Bedrijfsuitje naar Bloemenpark Keukenhof - Verschoor Reizen
 • 0
  Cart

Bedrijfsuitje naar Keukenhof

Een origineel uitje

Op een originele manier uw werknemers verrassen met een bedrijfsuitje naar Keukenhof? Of samen met uw personeelsvereniging op groepsreis naar de grootste tulpentuin ter wereld? Bloemenpark Keukenhof in Lisse is de plek om de lente in Nederland te vieren. Hier vindt u meer dan 7 miljoen prachtige bloemen waaronder tulpen, hyacinten en narcissen. In 2022 is Bloemenpark Keukenhof weer geopend vanaf donderdag 24 maart tot en met zondag 15 mei. Plan uw bedrijfsuitje of groepsreis via Verschoor Reizen en kom heerlijk genieten van de kleurrijke bloemen van Keukenhof.

Wat kunt u verwachten?

Bloemenpark Keukenhof bezoeken met uw bedrijf of personeelsvereniging? Met alle plezier organiseren wij uw bedrijfsuitje naar de Keukenhof. Voor een busreis naar Keukenhof bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren adviseurs bespreken eerst uw wensen om daarna een passend schema te maken. Ook regelen wij alle reserveringsbevestigingen en vouchers/tickets. Zo kunt u van uw bedrijfsuitje naar de Keukenhof genieten en zorgen wij voor de verdere organisatie. Zo ontzorgen wij u volledig en kunt u echt zorgeloos genieten van uw dagje uit naar de Keukenhof.

Liever een dagje weg met uw familie of vrienden? Wij bieden ook individuele reizen aan naar de Keukenhof op vrijdag 6 mei en zaterdag 7 mei. Interesse? Klik dan hier en boek uw individuele reis.

Verschoor Reizen Keukenhof

Ons aanbod

Naast een bedrijfsuitje naar Bloemenpark Keukenhof, kunt u ook allerlei andere reizen en tripjes bij ons boeken. Voor een overzicht van onze standaard arrangementen kunt u terecht op de pagina ‘reizen’. Tevens kunnen wij een reis geheel naar uw idee plannen. Hiervoor bespreken wij de doelgroep, de wensen en uiteraard het budget. Daarna zullen wij een voorstel maken van de mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.

Verschoor Reizen

Verschoor Reizen
Schrank 1
3371 KJ Hardinxveld-Giessendam
Netherlands

+31 (0)184 612 714

+31 (0) 184 614 948

KvK Dordrecht nr.: 23006604
Rabobank nr.: 32.50.04.412
BTW nr.: NL8063.97.470.B.01
IBAN nr.: NL68 RABO 0325 0044 12
BIC nr.: RABONL2U

Part of the VR-Group.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een bedrijfsuitje naar Bloemenpark Keukenhof georganiseerd door Verschoor Reizen? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar: +31 (0)184 612 714, te e-mailen naar info@verschoor-reizen.nl of het contactformulier in te vullen op de website. Wij helpen u graag!

  Naam organisatie
  Plaats organisatie
  Naam contactpersoon (*)
  Telefoonnummer (*)
  E-mail (*)
  Op de hoogte blijven?
  Vraag / Opmerkingen
  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Alle rechten voorbehouden. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Verschoor reizen is het niet toegestaan informatie, beeldmateriaal en/of programmatuur die verstrekt worden via deze website op enigerlei wijze te verspreiden. Dit geldt tevens voor alle gekoppelde websites onder de merknamen, Verschoorevents.nl, Groepstrip.nl, Bedrijfuit.nl, Schooltours.nl en Eenbus.nl.