De gezelligste kerstreizen van 2021- Verschoor Reizen
  • 0
    Cart
Kerstreizen blog afbeelding

Kerstreizen 2021

Kerstmis. It’s the most wonderful time of the year. De perfecte tijd voor een gezellige kerstreis. Met Verschoor Reizen kunt u met of rondom de kerstdagen er even heerlijk tussenuit met een bus. Wij verzorgen busreizen naar verschillende kerstmarkten in Nederland. Ook dit jaar hebben wij weer ons uiterste best gedaan om een mooi en gevarieerd aanbod aan kerstreizen voor u te maken. Onze kerstreizen voor het jaar 2021 variëren van gezellige dagtochten naar kerstmarkten tot aan dagjes kerstshoppen. Naast groepsreizen, bieden wij ook individuele kerstreizen aan. Bij ons boekt u snel en eenvoudig uw kerst busreis. Lees verder voor meer informatie over onze kerstreizen en bekijk direct ons aanbod aan individuele kerstreizen hieronder.

Ons aanbod individuele kerstreizen 2021

Bekijk hieronder ons aanbod aan individuele kerstreizen en boek uw reis eenvoudig en snel

Kerststad Valkenburg

Selecteer uw datum en boek uw reis eenvoudig en snel

Nederlands IJsbeelden Festival Zwolle en Zwolle centrum

Selecteer uw datum en boek uw reis eenvoudig en snel

Kerstshoppen Mall of the Netherlands

Selecteer uw datum en boek uw reis eenvoudig en snel

Kerstmarkt Haarlem

Selecteer uw datum en boek uw reis eenvoudig en snel

Kerstshoppen Designer Outlet Roermond en Roermond centrum

Selecteer uw datum en boek uw reis eenvoudig en snel

Intratuin Halsteren Kerstshow

Selecteer uw datum en boek uw reis eenvoudig en snel

Country & Christmas Fair

Selecteer uw datum en boek uw reis eenvoudig en snel

Onze kerstreizen

Heeft u ook zo’n zin om een bezoek te brengen aan de vele gezellige kerstmarkten, heerlijk kerstshoppen of de vele gezellige kerstkraampjes afstruinen tijdens de feestdagen? Dat kan met Verschoor Reizen. Wij nemen u graag mee op kerstreis per luxe touringcar naar één van de door ons geselecteerde kerstmarkten of kerstlocaties. Een gezellige dagtocht naar een kerstmarkt waar u heerlijk kerstshoppen in de grootste kerstmarkt van Nederland. Of een hele dag kerstinspiratie opdoen in één van de grootste Intratuin winkels van Nederland: Intratuin Halsteren? Fan van ijssculpturen? Wij nemen u mee naar het Nederlands IJsbeelden Festival in Zwolle.

Kerstreizen met de bus

Verschoor Reizen is gespecialiseerd in vervoer per touringcar. Wij hebben verschillende kerstreizen per bus voor u gekozen en met beleid samengesteld. Onze ervaren chauffeurs halen u op bij één de ophaallocaties in Rotterdam, Ridderkerk, Papendrecht/Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam of Gorinchem en brengen u per luxe touringcar naar de eindbestemming. Onze luxe touringcars zijn uitgerust met airco’s, een luchtfiltersysteem, verstelbare stoelen, koelkast, toilet, LCD schermen en voldoen aan de nieuwste veiligheidsnormen. Na een gezellige dag uit halen wij u weer op en brengen wij u terug naar de ophaallocaties. Wij nemen u graag mee naar één van onze kerstreizen met de bus.

Gezellig kerstshoppen

Een gezellige dag kerstshoppen met vriendinnen, familie of collega’s? Wij nemen u graag mee naar Designer Outlet Roermond en het centrum van Roermond, waar u heerlijk en gezellig kunt kerstshoppen bij vele verschillende designer winkels onder één dak. Hier ontdekt u prachtige decoraties en kunt u een ritje maken in het bekende gigantische reuzenrad. Ook kunt u lekker kerstshoppen in Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. Het winkelcentrum is helemaal versierd in kerstsferen en u kunt hier kiezen uit maar liefst 28 plekken om te shoppen, eten, drinken en ontspannen. Zo kunt u nooit met lege handen thuis. Kerstshoppen kan natuurlijk niet alleen bij de winkelcentra, maar juist ook bij de vele kerstmarkten. Wij nemen u graag mee naar Kerststad Valkenburg. Een heerlijke dag kerstshoppen, gezelligheid en ontspanning gegarandeerd. De kerstmarkt van Haarlem is ook een absolute aanrader onder de kerstmarketen van Nederland. De kerstmarkt van Haarlem is één van de grootste én gezelligste kerstmarkten van het land. De kerstmarkt in Haarzuilens, de Country & Christmas Fair, kan natuurlijk ook niet vergeten worden. Dit jaar is het alweer de 23ste editie van de Fair. Naast heerlijk kerstshoppen kunt u ook genieten van prachtig kerstvermaak, heerlijk eten en mooie fonteinen rondom het kasteel de Haar.

Kerstreizen in het buitenland?

Liever op kerstreis naar het buitenland? Bij ons kunt u ook terecht voor kerstreizen naar Duitsland. Wij nemen u graag mee naar de kerstmarkt in Dortmund, waar u de grootste kersboom ter wereld kunt vinden. Een andere populaire kerstmarkt in Duitsland is de kerstmarkt van Essen. Hier komen markthandelaren uit 20 verschillende landen bijeen om u een gezellige kerst ervaring te bezorgen. Heeft u het over Duitse kerstmarkten, dan kan de kerstmarkt in Keulen uiteraard niet ontbreken. De kerstmarkt van Keulen heeft maar liefst 7 verschillende pleinen waarop kleine kerstmarkten te vinden zijn, ieder met een eigen sfeer. Ook in de meest westelijk geleden stad van Duitsland Aken wordt er een kerstmarkt gehouden: de kerstmarkt van Aken. Hier vindt u een sfeervol paradijs met kerstmuziek en verleidelijke geuren. De vele gezellige kerst kraampjes en stands bieden u een ruim assortiment aan kerstproducten, eten en drinken.

Waarom Verschoor Reizen kiezen?

Verschoor Reizen bestaat al sinds 1923. Wij zijn begonnen als puur busbedrijf, maar zijn inmiddels uitgegroeid tot een internationaal touroperator. Een echte specialist voor groepsreizen, schoolreisjes, bedrijfsuitjes en individuele reizen. Ons bedrijf staat voor flexibiliteit, kwaliteit, service, veiligheid en veelzijdigheid. Onze slogan is “Onbezorgd genieten!”. Onze touringcars zijn van de allerhoogste emissieklasse (klasse 6) en zijn luxe uitgerust. Ook werken wij enkel met professionele en ervaren chauffeurs die niet alleen voor veiligheid, maar ook voor gezelligheid aan boord zorgen. Zo bent u volledig ontzorgd en reist u in alle luxe en veiligheid naar uw eindbestemming, of dit nu in Nederland is of in het buitenland. Niets is ons te gek!