Kerstmarkten

Wilt u rond kerst met een gezelschap naar een van de velen kerstmarkten in Nederland, België of Duitsland ? Dat kan! Bij Verschoor Reizen kunt u allerlei een- of meerdaagse tripjes boeken. Wij hebben een overzicht voor u met alle kerstmarkten, waar wij heen rijden, in ons aanbod. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen als u een ander arrangement in gedachten heeft. Dan kunnen wij u vrij snel vertellen wat er wel en niet mogelijk is.

Kerstmarkt [pb-city]

Verschoor Reizen kan u 90 jaar vakmanschap en kwaliteit aanbieden. Door onze vele contacten in het binnen- en buitenland kunnen wij u unieke aanbiedingen geven.

Een gezellig dagje weg

Kerstmarkten zijn in de winter een zeer bekend en gewild uitje. Als u naar een kerstmarkt in het buitenland wilt, kunt u dit eventueel met een overnachting bij ons combineren. Uiteraard kunt u voor deze tripjes een bus regelen bij Verschoor Reizen. Dan kunt u zorgeloos één of meer dagen genieten van de kerstmarkten. Wij regelen de gehele organisatie voor u.

Als u een overnachting bij een uitje naar een van de kerstmarkten wilt boeken, kunt u er vanuit gaan dat wij een goed aangeschreven accommodatie voor u regelen. Ook regelt de chauffeur alle reserveringsbevestigingen en vouchers. Zo kunt u van uw uitje naar een van de kerstmarkten genieten en zorgen wij voor de verdere organisatie.

Mogelijkheden bij Verschoor Reizen

Naast een één- of meerdaagse reis naar kerstmarkten, kunt u ook allerlei andere tripjes bij ons boeken. Voor een overzicht van onze standaard arrangementen kunt u terecht op de pagina ‘ons aanbod’. Tevens kunnen wij een reis geheel naar uw idee plannen. Hiervoor bespreken wij de doelgroep, de wensen en uiteraard het budget. Daarna zullen wij een voorstel maken van de mogelijkheden voor uw groepstrip. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

    Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)