Kerstmarkten Duitsland

Tijdens de feestdagen vindt u over heel Duitsland verspreid allerlei kerstmarkten. Als u met een groter gezelschap naar een van de Kerstmarkten in Duitsland wilt, kunt er een dagtocht met de bus van maken. Wij organiseren dan een uitje voor u geheel naar wens. Hieronder hebben wij een aantal kerstmarkten in Duitsland voor u op een rijtje gezet:

Verschoor reizen kerstmarkt
 • Düsseldorf

In Düsseldorf vindt u zes kerstmarkten. Ze liggen allemaal een kleine afstand ui elkaar, ze zijn zeker aan te lopen. Zo kunt u een gehele dag genieten van de Duitse kerstsfeer.

 • Keulen

De kerstmarkt in Keulen is zeer gezellig. Ook ziet u gelijk een groot deel van de stad. De kerstmarkt is namelijk verdeeld over verschillende pleinen en straatjes. Ook zijn de stands op de pleinen en straten erg verschillend, u zult daardoor voor iedereen een cadeau kunnen vinden.

 • Aken

De kerstmarkt in Aken onderscheid van de rest door de familiaire en huiselijke sfeer. U wordt door de bewoners met open armen ontvangen en u zult een knusse en gezellige sfeer voelen.

 • Oberhausen

In Oberhausen kunt u twee hele verschillende kerstmarkten in één dag bezoeken. De ene kenmerkt zich door een sprookjesbos en de ander door een winterlandschap. Ook is de een van de twee kerstmarkten binnen, zo kunt u zelfs bij slecht weer er een leuke dag van maken.

 • Berlijn

In Berlijn zult u verspreid over de hele stad een gezellige kerstsfeer voelen. De kraampjes zijn over meerdere locaties verspreid. Verder zijn de gehele stad en de winkels mooi versierd.

 • Hamburg

De kerstmarkten in Hamburg zijn gekenmerkt door traditie. U zult u meteen welkom voelen. De mensen willen saamhorigheid creëren en oprechte gesprekken voeren.

 • Münster

Op de kerstmarkt in Münster zult u veel Nederlanders tegenkomen. Over het algemeen vinden zij de sfeer erg fijn. Het is dan ook een relatief kleine en knusse markt. Toch komen er jaarlijks meer dan miljoen bezoekers.

 • Leipzig

De kerstmarkt in Leipzig is één van de grootste in Duitsland. De stad staat er dan ook om bekend dat ze mooie en sfeervolle kerstmarkten kunnen organiseren. Dit doen ze dan ook al sinds de 15e eeuw.

 • Dresden

In Dresden wordt ook al eeuwen lang een kerstmarkt georganiseerd. Er wordt elk jaar groots uitgepakt. Zo staan er in het centrum allerlei versierde grote sparren en is er een Erzgebirgische piramide.

 • Osnabrück

De kerstmarkt in Osnabrück is een van de bekendste kerstmarkten van Duitsland. Met hun bekende bezienswaardigheden is de markt al jaren druk bezocht.

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

  Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)