Kerstmarkt Nederland

Tijdens de feestdagen vindt u over heel Nederland verspreid allerlei kerstmarkten. Als u met een groter gezelschap naar een van de Kerstmarkten in Nederland wilt, kunt er een dagtocht met de bus van maken. Wij organiseren dan een uitje voor u geheel naar wens. Hieronder hebben wij een aantal kerstmarkten in Nederland voor u op een rijtje gezet:

Kerstmarkten Nederland

Welke kerstmarkt in Nederland gaat u bezoeken?

 • Valkenburg

In Valkenburg kunt u een speciale kerstmarkt bezoeken. De kraampjes van de kerstmarkt staan hier in de grotten. Ook is de kerstmarkt internationaal zeer bekend. Deze kerstmarkt kunt u tegen een kleine betaling bezoeken.

 • Maastricht

De kerstmarkt in Maastricht is ook een zeer groot spektakel. Hier vindt u allerlei kraampjes, een overdekte schaatsbaan, een glijbaan en een reuzenrad. De kerstmarkt in Maastricht is gratis, de schaatsbaan is €4,50 p.p.

 • Dordrecht

De kerstmarkt in Dordrecht is de grootste van heel Nederland. Er zijn hier allerlei activiteiten te doen en velen mooi versierde kraampjes te bekijken. Deze markt kunt u gratis bewonderen op 15, 16 en 17 december.

 • Roermond

Roermond wordt in de periode dat deze kerstmarkt er staat, omgetoverd tot Santa’s Village. Op deze kerstmarkt zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud. Ook is er een schaatsbaan aanwezig. Deze markt zal dagelijks gratis te bezoeken zijn.

 • Den Haag

De kerstmarkt in Den Haag wordt ook wel de Royal Christmas Fair. Zoals de naam u waarschijnlijk doet vermoeden is het een uitgebreid versierde kerstmarkt met heel veel lichtjes. Bij de kraampjes kunt u allerlei producten kopen van verschillende winkels. Deze kersmarkt kunt u geheel gratis bezoeken.

 • Leiden

In Leiden bevindt zich de enige drijvende kerstmarkt van Nederland. Er ligt hier een plateau in het water waar u 75 verschillende kraampjes op kunt bekijken. Ook staat er op de kade een gezellige kermis. De Leidse kerstmarkt is gratis.

 • Heemskerk

De Heemskerkse kerstmarkt is een kerstmarkt die georganiseerd wordt rondom een kasteel. De kraampjes worden bij het Slot Assumburg geplaatst. De markt is €7,50 per persoon, kinderen tot 6 jaar hebben gratis toegang.

 • Haarlem

Op de kerstmarkt in Haarlem combineren ze twee gezellige aspecten, kerstmis en bier. Hier wordt een kerstmarkt georganiseerd waar live muziek is en waar u allerlei (speciaal) bieren kunt proeven. De toegang van de markt is gratis.

 • Oud Kampen

In Oud kampen is de kerstmarkt meer in de richting van een openlucht theaterfestival. Bij de kerstmarkt kunt u het werk zien van allerlei creatieve mensen. Ook kunt u nog een bezoekje brengen aan de kermis. De markt is voor kinderen tot 12 jaar gratis.

 • Amsterdam

In Amsterdam vinden er twee kerstmarkten plaats. Het museumplein wordt verbouwd tot een schaatsbaan en een kerstmarkt met allerlei activiteiten. Ook wordt het Winterplein verbouwd tot een kerstmarkt met allerlei kraampjes en eettentjes. De markten zijn gratis te betreden, m.u.v. de schaatsbaan.

 • Deventer

De kerstmarkt in Deventer wordt gecombineerd met het Dickens festijn. Dit levert een kerstmarkt met een 19e eeuws tintje. In het derde weekend van december kunt u dit evenement voor €3,- p.p. betreden.

 • Tilburg

De kerstmarkt in Tilburg zal voor een volledige dag van vermaak zorgen. Naast een kerstmarkt staan er ook allerlei kermisattracties in de stad. U kunt de markt gratis bezoeken.

 • Lelystad

De kerstmarkt in Lelystad bevindt zich ook op een bijzondere locatie, namelijk in het natuurpark. In het park staan meer dan 100 kraampjes die u gratis kan bezoeken.

 • Apeldoorn

De kerstmarkt in Apeldoorn is elk jaar weer een gezellig feest. Er is live muziek aanwezig en mooie versierde kraampjes die unieke producten verkopen. Voor €2,- mag u de gehele dag de markt betreden.

 • Leeuwarden

In Leeuwarden wordt een kerstmarkt gehouden met een jaarlijks leuk gevuld programma. Er zijn allerlei activiteiten waaronder een ijsbaan. De entree van deze kerstmarkt is gratis.

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

  Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)