Jubileum reizen

Heeft uw bedrijf een jubileum te vieren ? Neem uw personeel mee op een leuke reis! Verschoor Reizen heeft een groot aanbod met zeer uiteenlopende reizen.

Ons aanbod reizen

Ons aanbod jubileum reizen is zeer breed. Wij bieden zowel reizen binnen Nederland, als internationale reizen. Ook zit er verschil in de duur van de reis. U kunt kiezen voor een dagje weg naar een skihal, of een volledig verzorgde stedentrip naar eens stad als Berlijn of Praag. Ook hebben we naast busreizen ook een aantal andere mogelijkheden. Wij hebben ook een aantal trein-, boot- en vliegreizen. Ook zijn een groot deel van de reizen rolstoelgeschikt.

Jubileum reizen

De reizen zijn geheel door ons georganiseerd en samengesteld. Als uw wens niet in ons assortiment zit, kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers zijn zeer vakkundig en hebben veel ervaring. Wij kunnen, na uw wensen besproken te hebben, een geheel arrangement op maat voor u maken. Kortom, voor ieder jubileum en gezelschap kunnen wij wel een bestemming of arrangement bieden.

Waarom een jubileum reis boeken bij Verschoor Reizen ?

Verschoor Reizen is een bedrijf dat al ruim 95 jaar ervaring heeft in vervoersmogelijkheden en het verzorgen van arrangementen. In deze jaren hebben wij veel ervaring opgedaan. Hierdoor kunnen wij u veel vertellen over de bestemmingen. Onze zeven V’s geven u een duidelijk beeld waar wij voor staan:

  • Vaardigheden: al sinds 1924 staan wij voor deskundigheid, service en kwaliteit.
  • Verbonden: Verschoor is al 4 generaties een familiebedrijf. Wij staan altijd klaar om met u mee te denken voor uw reis.
  • Verantwoord: wij houden ons continue bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen.
  • Vertrouwen: al onze reizen vallen onder de garantie van Stichting Garantiefonds Reisgelden.
  • Veiligheid: onze touringcars zijn modern en jong, ook beschikken zij over optimale veiligheidssystemen.
  • Verzorgd: beleving en zorgeloos, ons team regelt een compleet verzorgde reis.
  • Veelzijdig: specialisme, met al onze merken hebben wij een zeer breed aanbod.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over jubileum reizen ? Neem dan contact met ons op. U kunt ook ons contactformulier op deze pagina invullen. Dan neemt een van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op.

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

    Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)