Incentives reizen

Heeft u recentelijk een doel van de organisatie behaald en zoekt u een originele manier om dit te vieren? Bij Verschoor Reizen bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment aan reizen die stimuleren en motiveren.

Verschoor Reizen beschikt over meer dan 90 jaar ervaring op het gebied van incentives voor personeel. Kwaliteit, service en een scherpe prijs staan bij ons altijd voorop. Wij zijn u graag van dienst op het gebied van het plannen en samenstellen van uw incentive! Van alleen het vervoer tot een volledig verzorgde reis, en van in Nederland tot ver daarbuiten.

Incentives reizen

Uitgebreid assortiment aan incentives reizen

Niet elk teamlid heeft dezelfde wensen op het gebied van incentives reizen. Daarom heeft u bij Verschoor Reizen de keuze uit vele verschillende soorten incentives. Bij Verschoor Reizen heeft u keuze uit incentives verspreid over de hele wereld! Maak uw wensen kenbaar en wij zullen samen met u zoeken welke incentive het beste bij u en uw werknemers past. Een actieve reis naar bijvoorbeeld Rio de Janeiro? Of toch een rustige, culturele reis naar Barcelona? Elk type reis naar elke bestemming kan voor u geregeld worden. Wij helpen u graag met het plannen van uw incentive!

Ons team zorgt ervoor dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken bij het voorbereiden van en tijdens de reis. Onze incentives worden verzorgd van A tot Z, inclusief het vervoer, hotel met een goed ontbijt, en eventuele activiteiten.

Interesse

Heeft u interesse over onze incentives reizen? Neem dan contact met ons op. Ook voor verdere vragen of vrijblijvende informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw vragen beantwoorden over onze incentives! Ook kunt u ons contactformulier invullen en dan zullen wij contact met u opnemen.

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

    Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)