Incentives

Recent een belangrijk doel van de organisatie behaald en wilt u dat graag samen met uw werknemers op een bijzondere manier vieren? Dan zijn onze incentives de beloningen die u zoekt! Bij Verschoor Reizen bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment aan incentives die stimuleren en motiveren!

Verschoor Reizen beschikt over meer dan 90 jaar ervaring op het gebied van incentives. Kwaliteit, service en een scherpe prijs staan bij ons voorop. Wij zijn u graag van dienst op het gebied van het plannen en samenstellen van uw incentive! Van alleen het vervoer tot een volledig verzorgde reis, en van in Nederland tot ver daarbuiten.

Incentives

Uitgebreid assortiment aan incentives

Of u nu naar Lapland wil of naar Tel Aviv wil, wij kunnen het regelen. Onze reizen worden verzorgd van A tot Z, inclusief het vervoer, hotel met een goed ontbijt, en eventuele activiteiten.

Het organiseren van een incentive reis kan gekoppeld zijn aan diverse doelen, zoals teambuilding, beloning, motiveren of stimuleren. Incentives stimuleren vaak de saamhorigheid op de werkvloer en verbetert de relaties tussen u en uw werknemers, maar ook onderling.

Bij Verschoor Reizen heeft u keuze uit incentives verspreid over de hele wereld! Maak uw wensen kenbaar en wij zullen samen met u zoeken welke incentive het beste bij u en uw werknemers past. Een actieve reis naar bijvoorbeeld Kaapstad? Of toch een rustige, culturele reis naar Rome? Elk type reis naar elke bestemming kan voor u geregeld worden. Wij helpen u graag met het plannen van uw incentive!

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vragen beantwoorden over onze incentives!

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

    Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)