Incentive en Groepsreizen, Klantreizen, Personeelsreizen
  • 0
    Cart

Incentive & Groepsreizen

Verschoor Reizen biedt garantie per SGR en SGR-zakelijk. Een garantie die ervoor zorgt dat uw reisgelden gewaarborgd zijn bij boekingen binnen het netwerk van Verschoor Reizen. Zo verzorgd Verschoor Reizen met Verschoor Events spectaculaire en uiteenlopende incentive en groepsreizen. Incentive reizen waarbij de WOW-effect wordt verzekerd door samen met u te sparren en op ontdekking te gaan naar datgene wat het ultieme moment bezegelt.

Het aanbod van Verschoor Events is wereldwijd! Zo organiseren wij voor u graag een incentive reis naar New York of geniet u van een bijzondere congresreis in Dubai¬†of een klantreis naar Australi√ę. Maar naast alle verre bestemmingen is het ook mogelijk om met ons op reis te gaan voor een incentive Tel Aviv, een teambuilding in Marrakesh of een bijzondere groepsreis naar Porto.

Incentive en personeelsreizen organiseren wij niet alleen per vliegtuig, maar kan ook per cruise, trein of natuurlijk per touringcar. De wens, behoefte en het doel van de reis bepalen samen de bestemming. Kom in contact met ons team, met creativiteit en passie bieden wij u de juiste oplossing voor uw incentive, groeps- en personeelsreizen!