Groepsreizen zoals u dat wilt - Verschoor Reizen
 • 0
  Cart

Groepsreizen

groepsreizenBent u op zoek naar een betrouwbare partner voor verschillende groepsreizen? Dan bent u bij Verschoor Reizen aan het juiste adres. Wij organiseren zeer uiteenlopende arrangementen, waardoor er altijd wel een geschikt arrangement voor u bij zit. Daarnaast richten wij ons op verschillende doelgroepen, zoals verenigingen, scholen, families of bijvoorbeeld een vriendenclub. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een reis die volledig aansluit bij uw wensen. Hieronder vindt u informatie over onze groepsreizen. Voor meer informatie over ons aanbod kunt u ook terecht bij Groepstrip.nl: een merknaam van Verschoor reizen.

Waarom Verschoor Reizen?

Al sinds 1923 zijn wij van Verschoor Reizen gespecialiseerd in vervoersoplossingen en compleet verzorgde arrangementen. Wij organiseren de meest uiteenlopende belevenissen met passie, trots en betrokkenheid. Of het nu gaat om een compleet verzorgde reis met 300 passagiers naar Malta, of om het brengen van 20 personen naar een locatie in Nederland. Bij Verschoor Reizen is iedereen van harte welkom. Hieronder leest u nog een aantal van onze prachtige unieke speerpunten:

 • Verschoor Reizen denkt met u mee! Ons team beschikt over vakkennis en ervaring, waardoor zij u kunnen adviseren in de juiste reizen en arrangementen voor uw groep.
 • Wij houden ons altijd aan onze afspraken. Bij onze groepsreizen bent u gegarandeerd van kwaliteit, service, deskundigheid en passend advies op maat.
 • Wij zijn een degelijk bedrijf. Met ons jonge en moderne wagenpark en goed opgeleide chauffeurs zorgen wij voor veilig en comfortabel vervoer tijdens uw groepsreis.
 • Bij Verschoor Reizen denken wij altijd na over snelle oplossingen. Als het bijvoorbeeld voorkomt dat er een mankement ontstaat tijdens de reis, zorgen wij altijd zo snel mogelijk voor vervangend vervoer van dezelfde kwaliteit.

Mogelijkheden bij onze groepsreizen

De mogelijkheden van de groepsreizen van Verschoor zijn eindeloos. Zo kunt u ervoor kiezen om dichtbij huis te blijven, maar wij bieden ook internationale reizen aan naar bijvoorbeeld Frankrijk of Cambodja. Verder bieden wij verschillende mogelijkheden aan wat betreft vervoersmiddel. De meeste reizen die wij aanbieden zijn busreizen, maar wij bieden u ook een aantal bootreizen en vliegreizen aan. Ook zijn speciale wensen voor ons geen probleem: zo hebben wij vele reizen in ons assortiment die rolstoeltoegankelijk zijn. U kunt uw reis helemaal zelf bepalen en samenstellen.

Voor meer informatie over onze groepsreizen en de mogelijkheden die wij u bieden, kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren.

Neem direct contact op & wij bellen u terug!

  Naam organisatie
  Naam contactpersoon *
  Telefoonnummer ?*
  E-mail *
  Op de hoogte blijven?
  Vraag / Opmerkingen
  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)
  groepsreizen