Groepsreizen naar Athene - Touroperator Verschoor Reizen
 • 0
  Cart

Groepsreizen naar Athene

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor verschillende groepsreizen naar Athene? Dan bent u bij Verschoor reizen aan het juiste adres. Wij organiseren zeer uiteenlopende arrangementen, waardoor er altijd wel een geschikt arrangement voor u bij zit. Daarnaast richten wij ons op verschillende doelgroepen, zoals verenigingen, scholen, families of bijvoorbeeld een vriendenclub. Wij regelen voor u een een reis die volledig aansluit bij uw wensen. Hieronder vind u nog wat informatie over onze groepsreizen naar Athene. Voor meer informatie over ons aanbod kunt u ook terecht bij Groepstrip.nl, dit is een merknaam van Verschoor reizen.

Waarom Verschoor reizen?

Groepsreizen Athene Al sinds 1923 zijn wij van Verschoor reizen gespecialiseerd in vervoersoplossingen en compleet verzorgde arrangementen. Wij organiseren de meest uiteenlopende belevenissen met passie, trots en betrokkenheid. Of het nu gaat om een compleet verzorgde reis met 300 passagiers naar Malta, of om het brengen van 20 personen naar een locatie in Nederland. Bij Verschoor reizen is iedereen van harte welkom.

Mogelijkheden voor onze groepsreizen naar Athene

De mogelijkheden van de groepsreizen naar Athene van Verschoor zijn eindeloos. Ten eerste bieden wij verschillende mogelijkheden aan wat betreft vervoermiddel. De meeste reizen die wij aanbieden zijn busreizen, maar wij bieden u ook een aantal bootreizen en vliegreizen aan. Ook zijn speciale wensen voor ons geen probleem, zo hebben wij vele reizen in ons assortiment die rolstoeltoegankelijk zijn. U kunt uw reis helemaal zelf bepalen en samenstellen.

Contact

De specialisten van Verschoor Reizen hebben jarenlange ervaring op het gebied van groepsreizen organiseren. U kunt bij ons dus altijd terecht voor advies over groepsreizen naar Athene. Ook adviseren wij u graag over de manier van reizen en het maken van een dagplanning. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren.

Neem direct contact op & wij bellen u terug!

  Naam organisatie
  Plaats organisatie
  Naam contactpersoon (*)
  Telefoonnummer (*)
  E-mail (*)
  Op de hoogte blijven?
  Vraag / Opmerkingen
  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)