Golfreizen

Voor een prachtig mooie golfreis bent u bij Verschoor Reizen aan het juiste adres. Met ruim 100 jaar aan ervaring in de reiswereld en onze eigen golfexperts achter de knoppen hebben we alle kennis en kunde in huis voor de ultieme golfreis beleving!

We verzorgen golfreizen in binnen- en buitenland voor de volgende groepen:

  • Zakelijke golfreizen
  • Verenigingsreizen
  • Groepsreizen (Vanaf 4 personen op basis van eigen vervoer en vanaf 24 personen per touringcar)
  • Individuele reizen (Het actuele aanbod vindt u onder het kopje ‘individuele reizen)

Alle reizen worden bij Verschoor Reizen op maat samengesteld n.a.v. de wensen van de klant. We bieden reizen aan voor beginnende en gevorderde golfer en kunnen ook een combinatie hiervan maken, zodat starters hun handicap kunnen halen. Alles is mogelijk.

Waarom Verschoor Reizen?

Golfreizen zijn een vak apart. Het is een sport op zich om te golfen, maar bij het organiseren van golfreizen komt nog zoveel meer kijken. Daarom is het fijn om de organisatie en verzorging hiervan volledig uit handen te geven. Zo kunt u vol plezier uitkijken naar de reis, terwijl wij achter de schermen zorgen dat alles op rolletjes loopt. Het bijzondere van Verschoor Reizen als uw golfpartner is dat we onze eigen touringcars hebben. Dat betekent dat u binnen de Benelux, maar ook in Frankrijk en Duitsland een stuk voordeliger een golfreis kunt boeken! Bovendien hoeft u niet zelf te rijden, kunt u vanaf iedere gewenste locatie in Nederland vertrekken en heeft u geen beperkingen die er met het vliegtuig wel zijn. Zo hoeft u geen extra geld te betalen voor het meenemen van uw golftas of 2 tot 4 uur voor vertrek aanwezig te zijn. Het gemak van de touringcar is bovendien dat u de gehele reis een chauffeur bij zich heeft die zorg draagt voor een comfortabel en veilig vervoer en de hele week voor u klaarstaat voor excursies of andere transfers. Als dat nog niet genoeg is, hebben we ook onze eigen golftrainer(s) in huis, die niet alleen verstand hebben van golfen, maar ook van het organiseren van golfreizen. Optioneel reizen onze golftrainers zelfs met u mee!

Op maat gemaakte golfreizen

Bij Verschoor Reizen maken we op maat gemaakte reizen voor uw gezelschap. Dat doen we al 100 jaar met veel plezier en enthousiasme. Met duurzame contacten in de golfwereld en goede contacten met golfhotels bieden we u niet alleen de scherpste prijzen, maar ook de leukste programma’s! Zo zijn we gespecialiseerd in het maken van complete golfprogramma’s waarbij u niet alleen gaat golfen, maar ook geniet van de prachtige omgeving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan andere sportieve activiteiten, bijzondere belevingen, unieke diner locaties en andere activiteiten.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een golfreis voor uw gezelschap? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op met onze golfafdeling via onderstaand contactformulier. We maken graag een offerte op maat voor u of voorzien u van advies.

Aanbod

Onze tips!

Een selectie van de nieuwste en mooiste golfreizen en golfbanen door onze experts geselecteerd!

Direct in contact komen over een geweldige golfreis?

    Gewenste reisperiode: