Wat maakt Spanje de ultieme golfbestemming

Spanje staat bekend als de populairste mediterrane bestemming van Europa. Golfers uit heel Europa vertrekken in het voor of naseizoen naar het land om heerlijk te genieten van een goed klimaat met mooie en goed onderhouden golfbanen. Niet alleen de golfbanen hebben u een spectaculaire beleving te bieden, het land zelf heeft ook veel verborgen verrassingen. Een combinatiereis met een uitstapje naar één van de trekpleisters van de bestemming is dan ook goed mogelijk. Bij ons kunt u terecht voor golfreizen op de eilanden, of op het vaste land.

Voordelen golfen in Spanje met Verschoor Reizen

– Meer dan 350 golfbanen
– Per luxe touringcar of met het vliegtuig
– Bekijk de Costa de La Luz of Costa Blanca voor grotere groepsreizen.
– Combineer uw golfreis met een stedentrip of andere activiteit

Golfbanen Spanje

Golfbanen zijn in heel Spanje te vinden, maar de meeste liggen direct aan de oost- en zuidkust. Zo zijn de Costa del Sol, Costa Blanca en Costa de la Luz de populairste. Daarnaast zijn de Canarische eilanden en steden als Girona, Barcelona en Madrid ook erg geschikt voor een combinatiereis. Een groot aantal golfresorts in deze plaatsen liggen direct aan de baan. Zo bieden Camiral Golf & Wellness, La Cala Golf & Country Club en La Manga Club Hotel een fijn verblijf en gratis toegang tot de golfbaan aan. De best gewaardeerde golfbaan van Spanje is Real Club Valderrama in de Costa del Sol. De golfbaan heeft niet alleen een prachtige ligging, de baan is ook volledig vernieuwd voor een unieke ervaring.

Weer of geen golfweer?

Vanwege de goede ligging heeft Spanje eigenlijk het hele jaar mooi weer. Het noorden van Spanje is over het algemeen het koudst. Maar trek je richting het zuiden of naar de eilanden, dan is er sprake van een aangename temperatuur het hele jaar door. In hartje winter blijft de temperatuur rond de 16 graden. Een mooie temperatuur voor een flink potje afslaan! In de zomers kan het hier wel erg warm worden, daarom raden we je aan om juli en augustus te mijden. Tenzij je natuurlijk geen last hebt van de warmte!

Prijs van golfen in Spanje

Spanje heeft met hoge kwaliteit banen en een groot aanbod een relatief lage prijs voor het verblijf en gebruik van de golfhotels. Afhankelijk van de periode waarin je reist kan het vliegticket duurder/goedkoper uitvallen en zijn de kosten voor het verblijf hoger. Een golfreis naar één van de eilanden, zoals bijvoorbeeld Mallorca, adviseren we daarom buiten de vakantieperioden te boeken.

Met of zonder golftrainer

Bij het boeken van uw reis via Verschoor Golfreizen kunt u niet alleen de volledige reis op maat samenstellen, u kunt daarnaast ook kiezen voor een golf instructeur. De instructeur kan u helpen bij het perfectioneren van uw technische vaardigheden gedurende de week. Ook zal de instructeur alles voor u begeleiden gedurende de hele week.

Golfhotel Spanje

Zoals eerder aangegeven zijn er verschillende golfhotels in Spanje. Zowel aan de oost- als zuidkust, als op de Canarische eilanden vindt u top hotels van goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Gaat u op zoek naar een hotel direct aan de golfbaan? Dan zijn Camiral Golf & Wellness, La Cala Golf & Country Club en La Manga Club Hotel onze aanraders.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een golfreis naar Spanje met 1 of meerdere personen, georganiseerd door Verschoor Reizen? Neem dan contact met ons op.

Onze tips!

Een selectie van de mooiste golfreizen en golfbanen in Spanje, door onze experts geselecteerd!

Direct in contact komen over een geweldige golfreis?

    Gewenste reisperiode: