Waarom een golfreis naar Portugal een goed idee is

Bent u opzoek naar een unieke, bijzondere Golflocatie binnen Europa? Zoek dan niet verder! Portugal is verschillende keren een prijswinnende bestemming voor golfreizen. Niet alleen is Portugal zelf een prachtig land, maar ook de banen zijn geweldig en liggen op prachtige locaties. Zo geniet u niet alleen van een spannend spelletje, maar ook van het adembenemende uitzicht richting de green. Benieuwd? Lees snel verder!

Voordelen golfen in Portugal met Verschoor Reizen

– Compleet verzorg van A tot Z
– Mogelijkheid voor busvervoer in Nederland naar luchthaven
– Individueel en met een groep te boeken
– Scherpe prijzen

Golfbanen Portugal

De banen in Portugal zijn van hoge kwaliteit en bieden uitdaging voor ieder golfniveau. De meest gekozen banen zijn te vinden in de Algarve.  Het mooie van deze locaties is dat er in een klein gebied vele golfbanen liggen. Aan keuze geen gebrek dus. Dat neemt niet weg dat andere plekken in Portugal ook veel moois bieden. Denk aan Lissabon. Uniek aan deze locaties is zijn rotsachtige kustlijn.

Vele golfbanen in Portugal zijn ontworpen door bekende architecten!
Monte rei – Jack Nicklaus design
Amendoeira Faldo – Sir Nick Faldo

Weer of geen golfweer?

Portugal is een uitstekende locatie voor een golfreis in de herfst en wintermaanden. Dat komt door het milde klimaat van het land. De zomers zijn extreem warm en de winters niet koud. Het najaar kunt u daarom rekenen op prima golfweer! Het land won niet voor niets de prijs voor ‘Beste golfbestemming van Europa in 2023.

Prijs van golfen in Portugal

Qua prijs kent Portugal dezelfde variatie als in Nederland. Tussen de 40 en 225 euro zijn er vele mogelijkheden te vinden van golfbanen.

Met of zonder golf professional

Bij het boeken van uw reis via Verschoor Golfreizen kunt u niet alleen de volledige reis op maat samenstellen, u kunt daarnaast ook kiezen voor een golf instructeur. De instructeur kan u helpen bij het perfectioneren van uw technische vaardigheden gedurende de week. Ook zal de instructeur alles voor u begeleiden gedurende de hele week.

Golfhotel Potugal

Met meer dan 40 banen langs de Portugeese kust zijn er veel golfhotels te vinden. U kunt kiezen uit 3, 4 of 5 sterren hotels. Allen prima hotels met vriendelijk en gastvrij personeel om uw verblijf extra comfortabel te laten verlopen.

  • Maria Nova Lounge Hotel
  • AP Cabanas Beach & Nature
  • Robinson hotel met golfbanen Quinta da Ria en Quinta da Cima

Contact

Bent u geïnteresseerd in een golfreis naar Portugal met 1 of meerdere personen, georganiseerd door Verschoor Reizen? Neem dan contact met ons op.

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

    Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)