Georganiseerde wintersport

Wilt u samen met uw leerlingen/medestudenten een leuk uitje beleven? Laat Verschoor Reizen u adviseren met een georganiseerde wintersport. Samen met zijn allen skiën en lekker borrelen met glühwein. Verschoor Reizen kan u helpen door alle werkzaamheden uit handen te nemen. Wij organiseren een reis naar uw wensen van A tot Z. Met ons jonge wagenpark en onze ervaren medewerkers kunnen wij een tot in de puntjes geregeld uitje garanderen. Verschoor Reizen heeft contact met allerlei partners in zowel binnen als buitenland. Wij kunnen u dan ook een speciale ervaring bieden van de gekozen bestemming.

Georganiseerde wintersport

Mogelijkheden

Wij bieden een aantal vaste planningen voor een georganiseerde wintersport. Als u het niet geheel eens bent met deze planning, kunnen wij deze zo aanpassen naar uw wensen. Wanneer u zelf al een idee heeft voor een bestemming en activiteiten, kunnen wij aan de hand daarvan een planning maken. Verschoor events heeft veel contacten in het buitenland waaronder de wintersport gebieden. Denk bijvoorbeeld aan Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Duitsland en nog veel meer. Ook kunnen wij een leuke reis verzorgen in eigen land. Qua activiteiten raden wij het aan om teambuilding activiteiten te doen. Dit is erg leuk en banden worden vaak sterker op een leuke manier! Verschoor Reizen  zorgt er voor dat het uitje voldoet aan uw wensen. Alle combinaties zijn mogelijk en eigen ideeën ook. Laat het ons weten!

Interesse

Heeft u interesse in een van onze reizen of een zelf samengestelde georganiseerde wintersport? Neem dan contact met ons op. Ook voor vragen, vrijblijvende en advies informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ook ons contactformulier invullen. Dan wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Wenst u een persoonlijk gesprek? Dat kan! Onze mobiele adviseur komt graag bij u langs.

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

    Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)