Eventmarketing met Verschoor Events - Jubileum Event en Productlancering
  • 0
    Cart

Eventmarketing

Al geruime tijd verzorgd Verschoor Events waardevolle en uiteenlopende business events voor zakelijk Nederland. Met Verschoor Events heeft u een creatieve en vooral strategische spil in het web te pakken! Wij creƫren met u de meest unieke belevenissen. Uw droom en ambitie is onze uitdaging!

Het is een samenspel waarbij wij intensief met u samenwerken. Zo schrijven wij uw mooiste momenten die langdurig impact hebben. Een verhaal dat uw gasten continu zal bij blijven, zij zullen u blijven herinneren. Evenementen die raken, evenementen die bij blijven, evenementen die verbinden, evenementen die vooral waardevol zijn!

Met Verschoor Events bent u verzekerd van het unieke moment!

Door de inspiratie uit de hele wereld is het mogelijk om ons team de meest uitdagende ambities en dromen te laten verwezenlijken. Wij zijn geen standaard eventmarketing bureau, maar het spil dat dag in dag uit in verbinding staat met de wereld. De internationale invloeden laten wij dan ook graag terugkomen in ieder evenement. Met ons zorgt u voor een uniek en impactvolle belevenis. Of het om uw jaarlijkse bijeenkomst gaat, een borrel of receptie, het jubileum event, uw congres, een productlancering of het jaarlijkse personeelsfeest, een jaarlijkse kick-off of een inhoudelijk congres. Hoogtepunten waar u zelf en uw klanten naar uitkijken, zoals een productlancering of de opening van uw nieuwe bedrijfsruimte. Dat ene moment dat gegarandeerd een succes moet zijn, topsport bedrijven op het hoogste niveau, het continu streven naar het ultieme effect!

Verschoor Events is uw spil in het web voor een eenmalig of een reeks evenementen.