Educatieve schoolreis

Bent u bezig met het organiseren van een educatieve schoolreis, maar bent u nog op zoek naar een betrouwbare partner voor bijvoorbeeld het vervoer? Voor dit en nog veel meer bent u bij Verschoor Reizen aan het juiste adres! Van alleen vervoer tot geheel verzorgde educatieve schoolreis, van in Nederland tot daarbuiten. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan qua educatieve schoolreizen, waardoor er altijd wel een perfecte schoolreis voor u en uw leerlingen bij zit!

Educatieve schoolreis

Verschoor Reizen beschikt over meer dan 90 jaar ervaring op het gebied van educatieve schoolreizen. Kwaliteit, service en een scherpe prijs staan bij ons voorop, zowel bij standaard schoolreizen als reizen op maat. Wij zijn u graag van dienst!

Welke educatieve schoolreis past bij u?

Of u nu op zoek bent naar een educatieve schoolreis voor het basisonderwijs of voor middelbaar onderwijs, het is te vinden in ons assortiment. Onze reizen passen goed bij de onderwerpen uit het onderwijsprogramma, waardoor onze uitjes goed aansluiten bij de lesstof.

Voor geschiedenis naar het Archeon, Slot Loevestein of The Amsterdam Dungeon of voor biologie naar Corpus: wij regelen graag een leuk schooluitje voor u van A tot Z. Ook voor educatieve schoolreizen naar het buitenland bent t bij ons aan het juiste adres. Voor kunst is een studiereis naar Toscane de perfecte gelegenheid om de lesstof eens te herkennen in de werkelijkheid!

Samen met u gaan we rond de tafel om zo een educatieve schoolreis samen te stellen die aan de wensen voldoet van u en uw leerlingen. Afhankelijk van het aantal deelnemers en de inhoud van het programma ontvangt u van ons een passend voorstel. Indien u dit voorstel goedkeurt, zult u van ons een definitieve bevestiging krijgen van de schoolreis.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vragen beantwoorden over educatieve schoolreizen!

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

    Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)