Educatieve reizen

Voor een betrouwbare partner op het gebied van educatieve reizen bent u bij Verschoor Reizen aan het juiste adres. Bent u bezig met het organiseren van een educatieve schoolreis, maar bent u nog op zoek naar een betrouwbare partner voor bijvoorbeeld het vervoer? Voor dit en nog veel meer bent u bij Verschoor Reizen aan het juiste adres!

Educatieve reizen

Verschoor Reizen beschikt over meer dan 90 jaar ervaring op het gebied van educatieve reizen. Kwaliteit, service en een scherpe prijs staan bij ons voorop, zowel bij standaard schoolreizen als reizen op maat. Wij zijn u graag van dienst!

Van alleen vervoer tot een volledig verzorgde reis, en van in Nederland tot daarbuiten. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan qua educatieve reizen, waardoor de juiste reis er altijd voor u bij zit!

Uitgebreid assortiment aan educatieve reizen

Of u nu op zoek bent naar educatieve reizen voor het basisonderwijs of voor het middelbaar onderwijs, wij hebben het. Onze reizen passen goed bij de onderwerpen uit het onderwijsprogramma, waardoor onze uitjes goed aansluiten bij de lesstof.

Voor geschiedenis naar het Archeon en Slot Loevestein of voor biologie naar Corpus: wij regelen graag een leuk schooluitje voor u, van A tot Z. Ook voor reizen naar het buitenland kunt u bij ons terecht. Voor kunst is een studiereis naar Praag de perfecte gelegenheid om de lesstof eens te herkennen in de werkelijkheid!

Samen met u gaan we rond de tafel om zo een educatieve reis samen te stellen die aan de wensen voldoet van u en uw leerlingen. Afhankelijk van het aantal deelnemers en de inhoud van het programma ontvangt u van ons een passend voorstel. Indien u dit voorstel goedkeurt, zult u van ons een definitieve bevestiging krijgen van de reis.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vragen beantwoorden over educatieve reizen!

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

    Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)