Dagtrip gezelschap

Van plan een geweldige dagtrip voor uw gezelschap te boeken? Kijk niet verder, u bent bij Verschoor Reizen aan het juiste adres! Wij organiseren arrangementen met één belangrijk kenmerk: voor een ieder wat wils! U hoeft dus niet bang te zijn dat het arrangement niet in de smaak zal vallen bij uw gezelschap! Er zijn reeds een aantal arrangementen uitgewerkt. Staat uw gewenste arrangement voor een dagtrip gezelschap er niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij stellen graag een programma op maat samen.

Dagtrip gezelschap

Mogelijkheden

Een dagtrip gezelschap via Verschoor Reizen kan van alles betekenen. Wilt u een dagje weg in eigen land? Of misschien wel naar het buitenland? Verschoor Reizen biedt vooral busreizen aan maar ook bootreizen en vliegreizen! De keus is aan u. Ook passen wij de reis aan op de doelgroep die u wenst. Dit kan een familiereis, schoolreis, jongerenreis of personeelsuitje zijn etc. Bespreek uw plannen  met ons dan zullen wij de perfecte trip uitstippelen.

Voordelen

Verschoor Reizen biedt u vele voordelen, zoals persoonlijk advies, betrokkenheid bij uw wensen, kwaliteit, service en deskundigheid. Verschoor Reizen bestaat reeds 90 jaar en dat zorgt voor garantie in vele opzichten. Als u klant bent bij Verschoor Reizen ontvangt u om het jaar een uitgave vol leuke en interessante arrangementen. Ook stellen wij graag onze partners aan u voor. Daarnaast ontvangt u 2 keer in het jaar een aparte mailing vol leuke seizoenaanbiedingen. Speciaal voor uw gezelschap maken wij deze arrangementen en werken wij ze graag nog op maat voor u uit.

Interesse

Heeft u interesse in onze service wat betreft het boeken van een dagtrip gezelschap? Of heeft u verdere vragen of informatie nodig?  Dan kunt u contact met ons opnemen. Staat uw gewenste arrangement niet bij ons aanbod? Neem dan ook zeker contact met ons op, wij adviseren u graag!

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

  Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)

   NIEUWSBRIEF

   U ontvangt de leukste reistips!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
    Lees hier onze privacy voorwaarden (*)