Trailer en Aanhangwagen - Verschoorreizen.nl - Vervoersoplossingen

Trailer & Aanhangwagen

Heeft u meer bagage dan eigenlijk in de bus past? Dan heeft Verschoor Reizen voor u een oplossing. Wij zijn u graag van dienst met een trailer en aanhangwagen uit ons wagenpark. Onze trailers zijn voor verschillende doeleinden in te zetten. Zo vervoert u gemakkelijk muziekinstrumenten, extra rolstoelen, fietsen (tot 40 fietsen), koffers en eventuele spel- of speelattributen. In alle gevallen zorgen wij ervoor dat uw eigendommen goed bevestigd en veilig vervoerd worden. Zo kunt u met een gerust hart uw goede fiets of kostbare spullen mee nemen.

De grootste trailer heeft een capaciteit van circa 40 fietsen, de kleinere aanhangwagen circa 20 fietsen. Uiteraard is het niet alleen voor fietsen, ook instrumenten of andere vormen van bagage kunnen hiermee worden vervoerd.

Deze aanhangwagens zijn een uitkomst bij fietsvakanties, koorreizen, bedrijfsuitjes, werkweken en nog vele andere busreizen. Verschoor Reizen verhuurt deze aanhangwagens dan ook op allerlei manieren. Vraag bij ons gewoon naar de beschikbaarheid. Wilt u meer weten over het gemak van deze aanhangwagens? Neem dan contact met ons op. Wellicht hangt de aanhangwagen een volgende keer achter uw bus tijdens uw busreis!