Rolstoeltouringcar of rolstoelbus huren bij Verschoor Reizen

Speciaal voor u, voor u nog specialer!

Een rolstoelbus of rolstoeltouringcar huren? Heeft u rolstoelpassagiers om te vervoeren of minder valide passagiers die niet gemakkelijk de touringcar kunnen betreden? Deze rolstoeltouringcar kunt u huren bij Verschoor Reizen en voorziet in alle gemakken. Geniet van een comfortabele en onbezorgde reis.

Verschoor Reizen laat u kennismaken met haar vakbekwame, enthousiaste en zeer gastvrije chauffeurs. Dankzij de betrokkenheid van onze chauffeurs bij uw gezelschap weet u zeker dat u goed zit. Nergens ervaart u het gemak van onbezorgd genieten als bij uw vaste touroperator.Wij presenteren u graag 2 van onze rolstoelbussen. Wij hebben een 52-persoons + een 62-persoons rolstoeltouringcar in ons wagenpark.

Deze prachtige 62- persoons rolstoeltouringcar biedt een standaard zitcapaciteit voor 62 valide personen. Indien u echter gebruik wenst te maken van de lift, omdat uw gezelschap slechter ter been is, dan biedt deze touringcar nog plaats voor 60 valide personen. Betreft uw gezelschap enkele minder valide personen? In totaal biedt deze touringcar voor 10 mindervalide plaats en houdt u 26 zitplaatsen over voor valide personen.

Wij verwijzen u graag naar het tabel voor de juiste indeling (zijn uw rolstoelen groter dan een standaard rolstoel? Informeer dan met uw reisadviseur over de juiste indeling).

Rolstoel 0 lift 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Zitplaats: 62 60 56 52 50 46 42 40 36 32 30 26

Onze 52-persoons rolstoeltouringcar biedt zitplaats aan 52 valide personen. In tegenstelling tot de 62-persoons touringcar gaan er in deze touringcar geen stoelen verloren door de ruimte van de lift. In totaal biedt deze rolstoeltouringcar plaats voor 8 mindervalide en dan zijn er nog 22 zitplaatsen over voor valide personen.

Wij verwijzen u graag naar het tabel voor de juiste indeling (zijn uw rolstoelen groter dan een standaard rolstoel? Informeer dan met uw reisadviseur over de juiste indeling).

Rolstoel 0 1 2 3 4 5 6 7 8
Zitplaats: 52 48 44 40 38 34 30 26 22

Zoals al onze touringcars zijn ook deze touringcar naast de rolstoellift voorzien van LCD schermen, DVD- en geluidsinstallatie, navigatie, airco, microfoon, uiterst gastvrij en vakbekwame chauffeurs. Uiteraard is deze touringcar voorzien van de nieuwste veiligheidseisen en om uw comfort nog optimaler te maken heeft deze touringcar ook een koffiebar, koelkast en toilet.

Meer informatie over onze rolstoeltouringcar op een leuke flyer? U download de flyer hier: Rolstoeltouringcar Verschoor reizen