Bus of Touringcar huren met gastvrije chauffeur - Verschoor Reizen

Bus of Touringcar huren

Ondanks dat Verschoor Reizen een volwaardige touroperator en groepsreisspecialist is, onderscheidt het zich door eigen touringcars te hebben. De eigen bussen en touringcars met chauffeurs zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Ons team adviseert u graag bij het huren van een bus of touringcar: neem contact met ons op voor meer informatie.

Bus of touringcar?

De correcte benaming is touringcar, maar de verwarring wordt snel gemaakt. Het verschil is makkelijk uit te leggen, want u stapt in de bus als u met het openbaar vervoer reist. U stapt in de touringcar als u op reis gaat. Touringcars kunt u bij Verschoor Reizen reserveren vanaf 18 tot zelfs 88 personen. Al onze touringcars zijn voorzien van verstelbare fauteuils, koelkast, koffiebar, toilet, airconditioning, LCD schermen, een DVD- en geluidsinstallatie, microfoon en voldoen aan de nieuwste veiligheidsnormen. Daarnaast worden de touringcars bestuurd door onze vakbekwame en gastvrije chauffeurs.

Al bijna jaar historie

Al bijna 100 jaar historie is het bedrijf flink gegroeid en veranderd, net als dat de behoefte van onze passagiers ook is veranderd. U geniet bij Verschoor Reizen van moderne en comfortabele touringcars. U stapt in de zachte comfortabele fauteuils en laat u onbezorgd over de weg voeren door onze enthousiaste en gastvrije chauffeurs.