Busreis Tirol

Gaat u binnenkort op wintersport en hebben u en uw reisgenoten nog geen vervoer? Verschoor Reizen regelt uw busreis naar Tirol ! Wij bieden verschillende bussen en touringcars aan voor diverse busreizen naar verschillende wintersportgebieden. De mogelijkheden voor onze arrangementen zijn eindeloos. Zo kunt u kiezen uit een 18-persoons touringcar, een 50/54 persoons bus, een 60/63 persoons bus of de 88-persoons touringcar. Verdere mogelijkheden zijn een rolstoeltouringcar en trailers of aanhangwagens.
Busreis [pb-city]

Een aangename busreis vanuit en naar Tirol

Verschoor Reizen beschikt over eigen bussen en touringcars met chauffeurs dier ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Ons team bestaat uit ervaren chauffeurs die weten wat ze doen en uw busreis naar de wintersport zo aangenaam mogelijk kunnen maken. Daarnaast zijn al onze uiterst comfortabele bussen en touringcars voorzien van alle gemakken, zoals:

 • Verstelbare fauteuils
 • Koelkast
 • Koffiebar
 • Toilet
 • Airconditioning
 • LCD schermen
 • DVD- en geluidsinstallatie
 • microfoon
 • de nieuwste veiligheidsnormen

Dit in combinatie met vakbekwame, enthousiaste en servicegerichte chauffeurs zorgt voor een busreis naar Tirol waarbij u onbezorgd kunt genieten met uw gezelschap. U kunt bij Verschoor Reizen zelf een bus huren voor busreizen, maar u kunt ook een reis of uitje kiezen uit ons brede aanbod. Wij kunnen u hierbij uiteraard adviseren aan de hand van uw eisen of wensen. Zo kunnen wij u vertellen wat voor u de betere optie is en welke bus geschikt is voor uw wintersportreis.

Verschoor

Verschoor Reizen staat al sinds 1924 dagelijks voor u klaar als specialist in vervoersoplossingen en compleet verzorgde arrangementen. Met passie, trots en betrokkenheid organiseren wij de meest uiteenlopende belevenissen. Wij verzorgen onder andere busreizen op maat en geven hierbij ook advies. Wij denken met u mee en houden ons altijd aan de gemaakte afspraken. Verder zoeken wij altijd naar snelle en passende oplossingen.

Interesse in onze busreis vanuit of naar Tirol?

Heeft u interesse in onze service op het gebied van een wintersport busreis naar Tirol ? Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u een vraag? Neem in deze gevallen dan contact met ons op of vul ons contactformulier in. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

  Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)