Busreis Formule 1

Na 35 jaar afwezigheid staat de Gran Prix van Nederland in 2020 eindelijk weer op de formule 1- kalender. Tot grote vreugde van alle duizenden Nederlandse Formule 1 fans. Wil jij de Gran Prix van dichtbij meemaken? Verschoor Reizen organiseert een busreis naar de Formule 1. Onze ervaren chauffeurs zijn het gewend om in drukte te rijden en zo kan u alleen maar genieten van de voorpret onderweg.

Busreis Formule 1

Onze passie ligt onder andere bij het organiseren van groepsreizen, zo is er altijd wel een geschikt arrangement voor u voor uw busreis naar de formule 1. Daarnaast richten wij ons op verschillende doelgroepen, zoals verenigingen, scholen, families of bijvoorbeeld een vriendenclub. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een reis die volledig aansluit bij uw wensen.

Over Verschoor Reizen

Verschoor Reizen is een merknaam van Verschoor Reizen. Anno 2013 startte het merk met slechts enkele projecten op jaarbasis, daar het inmiddels is uitgegroeid tot diverse projecten per maand. Verschoor Reizen is ontstaan uit de kennis van Verschoor Reizen. In 2013 bestond het moedermerk 90 jaar, waarna de organisatie destijds diverse merknamen in het leven heeft geroepen.

Met ruim 90 jaar kennis in de reisbranche, ruim 20 jaar gedegen kennis in de evenementenbranche alsmede een solide opgebouwd netwerk is Verschoor Reizen inmiddels uitgegroeid tot dé specialist in het organiseren van uw unieke momenten.

Meetings, incentives, congress en events. Verschoor Reizen is uw fullservice organisator voor incentive reizen, groepsreizen, evenementen en congressen. Kortom, wij beschikken over alle kennis, ervaring en expertise om uw busreis naar de Formule 1 tot in de puntjes te verzorgen.

Contact

De specialisten van Verschoor Reizen hebben jarenlange ervaring op het gebied van busreizen organiseren. U kunt bij ons dus altijd terecht voor advies over een busreis naar de Formule 1. Ook adviseren wij u graag over de manier van reizen en het maken van een dagplanning. Neem voor meer informatie contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren.

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

    Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)