Bus vervoer Zell am See - Touroperator Verschoor Reizen
 • 0
  Cart

Bus vervoer naar Zell am See

Zijn de auto, trein of het vliegtuig niet geschikt als vervoer naar uw wintersportbestemming? Dan bent u bij Verschoor Reizen aan het juiste adres! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in bus vervoer naar onder andere Zell am See. Een busreis kan erg handig zijn als u met een grote groep op reis gaat en veel bagage heeft. Ga onbezorgd op reis met een bus van Verschoor. Wij regelen graag uw vervoer!

Over ons

Al sinds 1923 is ons familiebedrijf onlosmakelijk verbonden met reizen! Of het nu gaat om het huren van een bus van Rotterdam naar Amsterdam of dus het organiseren van divers bus vervoer naar Zell am See. De eerste generatie begon als een puur busbedrijf, maar inmiddels is Verschoor Reizen een touroperator. Een echte groepsreis specialist, of het nu gaat om een schoolreis of wintersport. Ons team neemt de volledige organisatie bij u uit handen!

Bus vervoer [pb-city]

Mogelijkheden

Het busvervoer naar Zell am See van Verschoor Reizen is te reserveren voor 18, 50, 60, 80 of zelfs 88 personen. Al onze touringcars zijn voorzien van verstelbare fauteuils, koelkast, koffiebar, toilet, airconditioning, LCD schermen, een DVD- en geluidsinstallatie, microfoon, en voldoen aan de nieuwste veiligheidsnormen. Daarnaast worden de touringcars bestuurd door onze vakbekwame en gastvrije chauffeurs. Zo verzekeren wij u ervan dat u zonder zorgen over de route, gladde wegen, sneeuwkettingen, winterbanden of een volle skikoffer op het dak, op reis kunt gaan.

Contact

Heeft u interesse in het bus vervoer naar Zell am See van Verschoor Reizen? Neem dan contact met ons op! Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen als u op zoek bent naar meer informatie of vragen heeft. Zijn wij even niet bereikbaar? Vul dan ons contactformulier in. Wij helpen u graag met het vervoer naar uw wintersport!

Verschoor Reizen

Verschoor Reizen
Schrank 1
3371 KJ Hardinxveld-Giessendam
Netherlands

+31 (0)184 612 714

+31 (0) 184 614 948

KvK Dordrecht nr.: 23006604
Rabobank nr.: 32.50.04.412
BTW nr.: NL8063.97.470.B.01
IBAN nr.: NL68 RABO 0325 0044 12
BIC nr.: RABONL2U

Part of the VR-Group.

Neem contact met ons op

  Naam organisatie
  Plaats organisatie
  Naam contactpersoon (*)
  Telefoonnummer (*)
  E-mail (*)
  Op de hoogte blijven?
  Vraag / Opmerkingen
  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Alle rechten voorbehouden. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Verschoor reizen is het niet toegestaan informatie, beeldmateriaal en/of programmatuur die verstrekt worden via deze website op enigerlei wijze te verspreiden. Dit geldt tevens voor alle gekoppelde websites onder de merknamen, Verschoorevents.nl, Groepstrip.nl, Bedrijfuit.nl, Schooltours.nl en Eenbus.nl.