Bus vervoer Saalbach

Zijn de auto, trein of het vliegtuig niet geschikt als vervoer naar uw wintersportbestemming? Dan bent u bij Verschoor Reizen aan het juiste adres! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in bus vervoer naar onder andere Saalbach . Een busreis kan erg handig zijn als u met een grote groep op reis gaat en veel bagage heeft. Ga onbezorgd op reis met een bus van Verschoor. Wij regelen graag uw vervoer!
Bus vervoer [pb-city]

Over ons

Al sinds 1924 is ons familiebedrijf onlosmakelijk verbonden met reizen! Of het nu gaat om het huren van een bus van Rotterdam naar Amsterdam of dus het organiseren van divers bus vervoer naar Saalbach . De 1ste generatie begon als een puur busbedrijf, maar inmiddels is Verschoor Reizen een touroperator. Een echte groepsreis specialist, of het nu gaat om een schoolreis of wintersport. Ons team neemt de volledige organisatie bij u uit handen!

Mogelijkheden

Het busvervoer naar Saalbach van Verschoor Reizen is te reserveren voor 18, 50, 60, 80 of zelfs 88 personen. Al onze touringcars zijn voorzien van verstelbare fauteuils, koelkast, koffiebar, toilet, airconditioning, LCD schermen, een DVD- en geluidsinstallatie, microfoon, en voldoen aan de nieuwste veiligheidsnormen. Daarnaast worden de touringcars bestuurd door onze vakbekwame en gastvrije chauffeurs. Zo verzekeren wij u ervan dat u zonder zorgen over de route, gladde wegen, sneeuwkettingen, winterbanden of een volle skikoffer op het dak, op reis kunt gaan.

Interesse

Heeft u interesse in het bus vervoer naar Saalbach van Verschoor Reizen? Neem dan contact met ons op! Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen als u op zoek bent naar meer informatie of vragen heeft. Zijn wij even niet bereikbaar? Vul dan ons contact formulier in. Wij helpen u graag met het vervoer naar uw wintersport!

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

    Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)