Bus huren

Wilt u een bus huren voor een bedrijfsuitje, schoolreis, groepstrip, vakantie of een andere bestemming? Dan bent u bij Verschoor Reizen aan het juiste adres. Wij bieden u verschillende bussen en touringcars aan voor een mooie prijs, bijvoorbeeld de 18-persoons touringcar, de 50-/54-persoons bus, de 60-/63-persoons bus of de 88-persoons touringcar. Verdere mogelijkheden zijn de rolstoeltouringcar en trailers en aanhangwagens.

Al onze uiterst comfortabele bussen en touringcars zijn voorzien van alle gemakken, zoals verstelbare fauteuils, koelkast, koffiebar, toilet, airconditioning, LCD schermen, een DVD- en geluidsinstallatie, microfoon en de nieuwste veiligheidsnormen. Uiteraard worden al onze reizen uitgevoerd door vakbekwame, enthousiaste en servicegerichte chauffeurs. Wij garanderen u beslist onbezorgd genieten voor uw gezelschap tijdens de reis!

Over Verschoor Reizen

Al sinds 1924 staan wij van Verschoor Reizen dagelijks voor u klaar als specialist in vervoersoplossingen en compleet verzorgde arrangementen. Met passie, trots en betrokkenheid organiseren wij de meest uiteenlopende belevenissen. Wij organiseren alle reizen voor u op maat en geven u advies. Hieronder leest u nog een aantal van onze prachtige speerpunten waar wij uniek in zijn:

  • Wij van Verschoor Reizen denken met u mee, ons team heeft zo veel vakkennis en ervaring, dat zij u adviseren in de juiste reizen / arrangementen voor uw gezelschap. Het team van Verschoor Reizen is altijd bereid om u advies op maat te geven.
  • Wij houden ons altijd aan de gemaakte afspraken. Als u in zee gaat met Verschoor Reizen bent u gegarandeerd van kwaliteit, service, deskundigheid en passend advies op maat.
  • Verschoor Reizen is een degelijk bedrijf, met ons moderne en jonge wagenpark en goed opgeleid, enthousiast personeel zorgen wij voor veilig en comfortabel vervoer voor ieder gezelschap.
  • Wij zoeken altijd naar snelle en passende oplossingen in iedere situatie. Als een bus onderweg bijvoorbeeld een mankement ervaart, zorgen wij zo snel mogelijk voor vervangend vervoer van dezelfde kwaliteit.

Advies bij bus huren

U kunt bij ons zelf een bus huren, maar u kunt ook een reis of een uitje kiezen uit ons aanbod. Wij kunnen u altijd adviseren aan de hand van uw eisen en wensen. Zo kunnen wij u vertellen wat voor u de betere optie is of welke bus het beste past bij uw trip.

U wilt een bus huren maar u weet niet goed welke bus? Neem dan snel contact op met Verschoor Reizen, onze medewerkers staan voor u klaar met passende informatie en advies, zodat de keuze voor u makkelijker is.

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

    Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)