Bus huren Nijmegen

Wilt u een bus huren vanuit of naar Nijmegen voor een bedrijfsuitje, schoolreis, groepstrip, vakantie of een andere bestemming? Dan bent u bij Verschoor Reizen aan het juiste adres. Wij bieden u verschillende bussen en touringcars aan voor een mooie prijs, bijvoorbeeld de 18-persoons touringcar, de 50-/54-persoons bus, de 60-/63-persoons bus of de 88-persoons touringcar. Verdere mogelijkheden zijn de rolstoeltouringcar en trailers en aanhangwagens.
Bus huren

Al onze uiterst comfortabele bussen en touringcars zijn voorzien van alle gemakken, zoals verstelbare fauteuils, koelkast, koffiebar, toilet, airconditioning, LCD schermen, een DVD- en geluidsinstallatie, microfoon en de nieuwste veiligheidsnormen. Daarnaast worden al onze reizen uitgevoerd door vakbekwame, enthousiaste en servicegerichte chauffeurs. Zo garanderen wij u beslist onbezorgd genieten voor uw gezelschap tijdens de reis!

Waarom Verschoor Reizen?

Al sinds 1924 zijn wij van Verschoor Reizen gespecialiseerd in vervoersoplossingen en compleet verzorgde arrangementen waaronder bus huren Nijmegen . Wij organiseren de meest uiteenlopende belevenissen met passie, trots en betrokkenheid. Bij Verschoor Reizen is iedereen van harte welkom.

Advies bij het huren van een bus vanuit of naar Nijmegen

U kunt bij ons zelf een bus huren, maar u kunt ook een reis of een uitje kiezen uit ons aanbod. Wij kunnen u altijd adviseren aan de hand van uw eisen en wensen. Zo kunnen wij u vertellen wat voor u de betere optie is of welke bus het beste past bij uw trip.

Contact over het huren van een bus vanuit of naar Nijmegen?

De specialisten van Verschoor Reizen hebben jarenlange ervaring. U kunt bij ons dus altijd terecht voor advies. Neem voor meer informatie contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren.

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

    Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)