18-persoons bus huren - nieuwe touringcar huren - Verschoor Reizen
  • 0
    Cart

Bijzondere mijlpaal voor familiebedrijf!

Hardinxveld-Giessendam – Verschoor reizen verwelkomt begin maart 2015 een nieuwe touringcar en wel de honderdste touringcar die het familiebedrijf sinds 1923 heeft aangeschaft. Verschoor reizen vierde in 2013 nog haar negentigjarige jubileum en bereikt met deze honderdste touringcar wéér een bijzondere mijlpaal.

Met een wagenpark van negen touringcars is Verschoor reizen niet de grootste in Nederland maar wel een van de meeste gespecialiseerde tour operators. De afgelopen jaren heeft de economische crisis wel degelijk invloed gehad op de organisatie. ‘Wij willen echter niet bij de pakken neerzitten’, vertelt directeur Basjan Verschoor die samen met zijn vrouw Marjandel het familie bedrijf runt. ‘Wij hebben daarom besloten het wagenpark groots op orde te brengen. De komende periode verwelkomen wij naast deze honderdste touringcar nog eens twee nieuwe touringcars.’

Honderdste touringcar heeft 18 zitplaatsen

‘Touringcar nummer 100 is een prachtige Mercedes Benz Sprinter met achttien zitplaatsen en is daarmee een unieke touringcar binnen onze wagenpark’, aldus Basjan Verschoor. ‘Wij hebben bewust gekozen voor deze kleinere touringcar omdat veel van onze klanten daarom vragen, zeker als het om zakelijk vervoer gaat.‘ Begin maart zal de nieuwe aanwinst bij Verschoor reizen het pad op rijden.

Nog een nieuwe dubbeldekker Setra

Begin april verwacht het familiebedrijf ook een nieuwe dubbeldekker touringcar. Deze dubbeldekker is een Setra S431 DT en heeft zitruimte voor wel achtentachtig personen. De dubbeldekker is daarmee een ideaal vervoermiddel voor familie- en bedrijfsuitjes. Naast de standaard comfortabele voorzieningen, is deze touringcar ook nog eens extra veilig. Deze bus is voorzien van AEBS en werkt naast de ABA3. Dit houdt in dat de touringcar zelfstandig de remming inzet bij stilstaande obstakels. Hierdoor kan de AEBS voorziening niet alleen kop-staartbotsingen verminderen, maar zelfs ook vermijden. Een extra veilig gevoel dus! De dubbeldekker zal busnummer 101 krijgen.

En een 61 – 63 persoons touringcar

Verschoor reizen hoopt in april daarnaast ook touringcarnummer 102 te verwelkomen: een Mercedes Tourismo RHD-L. Deze touringcar kent eenenzestig comfortabele fauteuils, twee begeleider/gidsstoelen, microfoon, geluidsintallatie, flatscreens en airconditioning. De drie nieuwe touringcars zijn een substantiële uitbreiding van het bestaande wagenpark.

‘Wij houden absoluut rekening met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)’, legt Basjan Verschoor verder uit. ‘Ons MVO-beleid is erop gericht om bijvoorbeeld het verbruik van papier te beperken door zoveel mogelijk digitaal te werken. Verder streven wij naar een ‘jong’ wagenpark bestaande uit touringcars die voor een zo gering mogelijke uitstoot zorgen. Uiteraard voldoen alle touringcars ook aan de nieuwste veiligheidseisen.’

een belevenis organisator, dat zijn wij

Na de jubileumviering in 2013 heeft het familiebedrijf bewust een wending gegeven aan het aanbod van activiteiten. Verschoor reizen is nu voornamelijk actief in het verzorgen van dagtrips, meerdaagse reizen, groepsreizen, incentives en het vervoer van en naar evenementen en vergaderingen. Voor elke doelgroep heeft Verschoor reizen daartoe een gespecialiseerde website in het leven geroepen zodat elke klant de gewenste informatie makkelijk en snel kan vinden. ‘Door die wending zijn wij zoveel meer dan alleen een touringcarbedrijf geworden, wij zijn een echte belevenisorganisator ’, aldus Basjan Verschoor. Op de website www.verschoor-reizen.nl is een duidelijk overzicht van alle aangeboden belevenissen te vinden.