Beste stedentrips kerst

Bent u van plan om samen met uw personeel een uniek bedrijfsuitje te plannen rond de kerst? Laat Verschoor Reizen u dan adviseren met een van de beste stedentrips kerst. Samen met zijn allen naar kerstmarkten en lekker borrelen met glühwein. Verschoor Reizen kan u helpen door alle werkzaamheden uit handen te nemen. Wij organiseren een reis naar uw wensen van A tot Z. Wij organiseren allerlei soorten bedrijfsuitjes. Met ons jonge wagenpark en onze ervaren medewerkers kunnen wij een tot in de puntjes geregeld bedrijfsuitje garanderen. Verschoor Reizen heeft contact met allerlei partners in zowel binnen als buitenland. Wij kunnen u dan ook een speciale ervaring bieden van de gekozen bestemming.

Beste stedentrips kerst

Verschillende mogelijkheden

Er zijn zo verschillende mogelijkheden voor een stedentrip. U kunt kiezen uit veel verschillende steden (binnen- of buitenland). Ook kunt u er voor kiezen om in die steden activiteiten te gaan doen. Tijdens de beste stedentrips kerst kunt u namelijk allerlei verschillende leuke activiteiten laten organiseren. Onze medewerkers zullen eerst uw wensen bespreken om daarna een zo passend mogelijk schema te maken. Als u zelf al ideeën heeft, kunt u deze uiteraard delen en zullen wij hier rekening mee houden. Hieronder staan een aantal activiteiten die leuk zijn in ons eigen land:

  • IJssculpturen & Haagse borrels. Uniek bedrijfsuitje in Den Haag. U kunt genieten van een compleet verzorgd groepsarrangement voor u en uw medewerkers. Ook staat hier een bijzondere werkshop ‘ijssculpturen maken’ op het programma.
  • Kerststad Valkenburg. Ontdek de kerststad Valkenburg, speciaal tijdens de winterperiode is deze stad nog veel gezelliger.
  • Kerstmarkt in SnowWorld. Geniet van een uniek kerstfeest in SnowWorld, een bedrijfsuitje om niet snel te vergeten. Laat uw medewerkers hun eigen kerstpakket samenstellen. Kom gezellig de echt wintersfeer beleven.

Bedrijfuit.nl zorgt er voor dat het uitje voldoet aan uw wensen en aan die van uw personeel. Alle combinaties zijn mogelijk en eigen ideeën  natuurlijk ook. Laat het ons weten!

Geïnteresseerd

Heeft u interesse in een van onze of zelf samengestelde beste stedentrips kerst? Neem dan contact met ons op. Ook voor vragen, vrijblijvende en advies informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ook ons contactformulier invullen. Dan wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

    Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)