Bedrijfsvervoer - Verschoorreizen.nl
  • 0
    Cart

Bedrijfsvervoer

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw bedrijfsvervoer? Dan bent u bij Verschoor Reizen aan het juiste adres voor de beste service. Al jarenlang brengen wij dagelijks vele werknemers naar hun werk en weer terug naar huis. Of het nu gaat om vervoer doordeweeks of in het weekend, dag- of ploegendiensten, u kunt op ons rekenen voor kwalitatief bedrijfsvervoer. Wij vervoeren uw personeel snel, voordelig en comfortabel!

bedrijfsvervoerDe voordelen van bedrijfsvervoer

Het thema mobiliteit is niet meer weg te denken uit de actualiteit. Werknemers staan vaak uren in de file, komen te laat op werk en dit veroorzaakt dan ook veel stress. Dit kost niet alleen veel tijd en geld, maar het is ook nog eens slecht voor het milieu. Collectief vervoer biedt een oplossing.

Indien het vervoer een grotere rol gaat spelen in het woon-werkverkeer, zal dit zeker bijdragen aan een vermindering van de congestie. Buiten het feit dat het goedkoper en beter voor het milieu is, zitten er meerdere voordelen aan bedrijfsvervoer. Zo zorgt het voor meer sociaal contact tussen werknemers. Ook is het een bijkomende aantrekkelijkheid voor u als bedrijf. Mensen ervaren collectief vervoer namelijk vaak als een groot voordeel als zij ergens gaan werken.

Wilt u als bedrijf bijdragen aan een veilige, duurzame en efficiƫnte manier van vervoer? En wilt u zorgen dat uw personeel altijd op tijd en uitgerust aankomt op de zaak? Kies dan voor bedrijfsvervoer van Verschoor reizen. Voor meer informatie of advies over onze service kunt u contact met ons opnemen.