Bedrijfsuitjes

Een leuke en gezellige manier om uw personeel af en toe te belonen zijn bedrijfsuitjes. Voor een groot aanbod bedrijfsuitjes bent u bij Verschoor Reizen aan het juiste adres. De meeste reizen zijn compleet gemaakt met activiteiten. Toch laten wij nog genoeg momenten vrij voor u om dit zelf in te vullen. Voor een uitgebreid aanbod van alle bedrijfsuitjes kunt u uiteraard terecht op onze website.

Soorten bedrijfsuitjes

Verschoor Reizen biedt allerlei soorten bedrijfsuitjes. Zo kunt u een of meerdere dag(en) gaan team builden. Bij team builden kunt u ervoor kiezen om speciale oefeningen te doen. Een andere mogelijkheid is een gewoon dagje weg waarbij het team zelf de band versterkt. Aan het eind van het bedrijfsuitje zal uw personeel beter samenwerken en zal de werksfeer verbeterd zijn.

Bedrijfsuitjes

Een andere mogelijkheid is een stedentrip. Een weekend lang naar een stad met uw medewerkers. Wij zullen aan de hand van uw wensen een planning op maat maken. Zo kunt u een aantal bezienswaardigheden kiezen waar wij een arrangement voor regelen. Naast de activiteiten houden wij ook ruimte voor vrije tijd in de planning. Zo kan iedereen zijn/haar gewenste locaties bezoeken.

Verschoor Reizen

Verschoor Reizen is een bedrijf met al ruim 95 jaar ervaring in de reiswereld. In al deze jaren hebben wij vele succesvolle bedrijfsuitjes georganiseerd. Op onze website staan de standaard arrangementen. Deze zijn geheel naar wens aan te passen. Wij kunnen u uitgebreid adviseren over de leuke bezienswaardigheden. Verschoor Reizen garandeert kwaliteit, service en deskundigheid. Dit zult u allemaal terugzien als u een reis met ons gaat maken.

Ons vakkundig personeel kan u uitstekend adviseren om het beste bedrijfsuitje te kiezen. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste hotspots. Wij zullen er dan ook voor zorgen dat u de leukste plekjes van een locatie naar keuze gaat zien. Als wij eenmaal een belofte aan u hebben gemaakt, zullen wij er altijd voor zorgen dat wij deze nakomen. U wilt natuurlijk van te voren weten waar u aan toe bent.

Verschoor Reizen beschikt over een modern en jong wagenpark en heeft goed opgeleide chauffeurs in dienst. Hiermee zal uw reis comfortabel en veilig verlopen. Als er onverwachte mankementen ontstaan zullen wij deze geheel zelf en snel oplossen. Wij zullen alles op alles zetten om zo min mogelijk kostbare tijd te verliezen.

Heeft u vragen of interesse in een van onze bedrijfsuitjes ? Neem dan contact met ons op. Ook kunt u het contactformulier op deze pagina invullen, dan belt een van onze medewerkers u zo snel mogelijk terug.

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

    Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)