Bedrijfsuitjes en Teambuilding met Bedrijfuit.nl van Verschoor Reizen
  • 0
    Cart

Bedrijfsuitjes & Teambuilding

Naast dat wij natuurlijk ook stedentrips voor uw (personeels-)vereniging, bedrijf of groep verzorgen, is het natuurlijk ook mogelijk dat Verschoor Reizen de organisatie van uw bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten uit handen neemt. Zo zijn er tal van mogelijkheden op relatief korte reisafstand voor u te organiseren.

Het zustermerk Bedrijfuit.nl zet uiteraard graag de touringcars van Verschoor Reizen in. Dat zorgt voor een concrete uitvoering, want door korte lijnen binnen de organisatie is het mogelijk dat onze touringcarchauffeurs/gastheren u adviseren en begeleiden bij uw bedrijfsuitje / teambuilding.

Sail Away, een heerlijke dag zeilen op het IJsselmeer waarbij u zeilend naar Volendam gaat. Wat dacht u van een dag in de criminaliteit van Rotterdam gecombineerd met een bezoek aan de Havens. Een typische kookworkshop in op Finse wijze of zelfs een Tuk Tuk Challenge. Er zijn tal van uiteenlopende varianten te bedenken. Naast de reeds vele teambuilding ideeën al op de website wordt gepresenteerd, borrelt het bij ons team aan de creativiteit. Wij ontwikkelen graag uw bedrijfsuitje op maat!