Achter het stuur met Niek Gieselbach - Verschoorreizen.nl

Achter het stuur met Niek Gieselbach!

Na Kenny, Marielle,Christian, William en Hans is Niek Gieselbach aan de beurt voor “Achter het stuur met”.
Hieronder leren wij Niek beter kennen!

Chauffeur bij Verschoor Reizen sinds?
Ik werk bij Verschoor Reizen sinds 1 april 2006.

Wat jouw levenslied tijdens lange ritten?
Ik hou van rustige Nederlandstalige muziek. Ik heb niet echt een voorkeur van een bepaald lied of artiest.

Wat is onmisbaar tijdens een lange rit?
Dat je voordat je vertrekt, zorgt dat alles in je directe omgeving is wat je eventueel wilt hebben, zodat je lekker een poosje door kan rijden.
Wat te drinken ,wat te eten ,wat te snoep en e.v.t. reisinformatie.

Wat is de leukste reis/ reisgezelschap tot nu toe?
Wat is de leukste groep /reis  is een lastige vraag, als je jezelf klantvriendelijk opstelt zijn de meeste groepen leuk om mee op reis te zijn! Wat ik een reis vond die er toch wel uitspringt was samen met Leo Kouvelt naar Oostenrijk met glashandel van Noordenne.

Wat is de meest bijzondere plaats /bestemming waar je met de touringcar bent geweest?
Een bijzondere bestemming was met de 91 (een rolstoelrit) over de Veluwe met een gids. Ik twijfelde om verder te gaan, omdat de gids mij stuurde  over zandweggetjes dat ik dacht kom ik hier nog uit op eigen kracht. Uiteindelijk is het goed gekomen!

Wat is de gekste gebeurtenis tijdens een rit?
Wat is gek? Ik heb ooit een keer 2 vechtende scholieren uit de bus laten halen door de politie omdat de leraar bang was dat ze wapens bij zich hadden.