Aanhangwagen - Verschoorreizen.nl
 • 0
  Cart

Aanhangwagen

Heeft u meer bagage dan eigenlijk in de bus past? Ook daarop heeft Verschoor Reizen voor u een oplossing. Wij zijn u graag van dienst met één van onze aanhangwagens. Deze zijn voor verschillende doeleinden in te zetten. Zo vervoert u gemakkelijk muziekinstrumenten, extra rolstoelen, koffers en eventuele spel- of speelattributen. In alle gevallen zorgen wij ervoor dat uw eigendommen goed bevestigd en veilig vervoerd worden. Zo kunt u met een gerust hart uw goede fiets of kostbare spullen mee nemen.

 

Mogelijkheden

Vraag bij ons gewoon naar de beschikbaarheid, wilt u meer weten over het gemak van deze aanhangwagens, laat het ons dan weten. Wellicht hangt de aanhangwagen een volgende keer achter uw bus tijdens uw busreis!

Waarom Verschoor Reizen?

Al sinds 1923 zijn wij van Verschoor Reizen gespecialiseerd in vervoersoplossingen en compleet verzorgde arrangementen. Wij organiseren de meest uiteenlopende belevenissen met passie, trots en betrokkenheid. Hieronder leest u nog een aantal van onze prachtige unieke speerpunten:

 • Verschoor Reizen denkt met u mee! Ons team beschikt over vakkennis en ervaring, waardoor zij u kunnen adviseren in de juiste reizen en arrangementen voor uw groep.
 • Wij houden ons altijd aan onze afspraken. Bij onze groepsreizen bent u gegarandeerd van kwaliteit, service, deskundigheid en passend advies op maat.
 • Wij zijn een degelijk bedrijf. Met ons jonge en moderne wagenpark en goed opgeleide chauffeurs zorgen wij voor veilig en comfortabel vervoer tijdens uw groepsreis.
 • Bij Verschoor Reizen denken wij altijd na over snelle oplossingen. Als het bijvoorbeeld voorkomt dat er een mankement ontstaat tijdens de reis, zorgen wij altijd zo snel mogelijk voor vervangend vervoer van dezelfde kwaliteit.

 

Interesse

Bent u geïnteresseerd in het huren van een aanhangwagen? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over onze reizen en de mogelijkheden die wij u bieden of verdere vragen, kunt u ook contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren.

  Naam organisatie
  Plaats organisatie
  Naam contactpersoon (*)
  Telefoonnummer (*)
  E-mail (*)
  Op de hoogte blijven?
  Vraag / Opmerkingen
  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)