Veilig vervoer corona - Verschoorreizen.nl
 • 0
  Cart

Veilig vervoer corona

De Nederlandse samenleving komt na een paar maanden onzekerheid langzaam maar zeker weer van het slot. Erg fijn, maar er moet rekening worden gehouden met een aantal zaken als het gaat om de veiligheid. De regels veranderen voortdurend en vaak scheppen deze ook onduidelijkheid onder passagiers, maar ook onder vervoerders zelf. Ziet u ook door de bomen het bos niet meer? Bij Verschoor Reizen bent u aan het juiste adres voor veilig vervoer, corona proof!

De huidige coronaregels

Samen met vakbonden FNV en CNV heeft Busvervoer Nederland een COVID-19-richtlijn opgesteld. Deze richtlijn geldt voor de inzet van touringcars tijdens de coronacrisis en is gebaseerd op de algemene regels en het protocol voor het openbaar vervoer. Verschoor Reizen volgt deze regels nauwkeurig op, zodat veilig vervoer in corona tijden kan worden gewaarborgd, voor zowel onze passagiers als onze medewerkers. Uw medewerking is dus gewenst – samen maken we er het beste van!

Het maximale aantal passagiers dat vervoerd kan worden sinds 1 juni 2020 is 30 passagiers. Hierbij geldt dat ten alle tijden een mondkapje gedragen moet worden, passagiers met klachten niet worden toegelaten (een gezondheidsverklaring moet ondertekend worden), en dat de adviezen van de chauffeur moeten worden opgevolgd. Natuurlijk is het van belang dat er zoveel mogelijk aan de 1,5 meter-regel wordt voldaan, waar mogelijk.

Om veilig vervoer corona te garanderen, zorgt Verschoor Reizen er op haar beurt voor dat de touringcar na elke rit grondig gedesinfecteerd en geventileerd wordt. Daarnaast wordt aangegeven welke zitplaatsen te gebruiken zijn en is er altijd voldoende desinfecteergel aanwezig.

Veilig vervoer corona

Verschoor Reizen inzetten voor uw veilig vervoer corona?

Samen bestrijden we corona. Wij vragen u dus nadrukkelijk om uw verantwoordelijkheid te nemen. Zo kunnen wij u veilig naar uw bestemming brengen, en hopelijk binnenkort meer plezierreizen aanbieden en meer passagiers vervoeren! Heeft u interesse in veilig vervoer corona door Verschoor Reizen? Neem dan contact met ons op. Wij leggen u graag uit wat wij doen om uw veiligheid te waarborgen.

Verschoor Reizen

Verschoor Reizen
Schrank 1
3371 KJ Hardinxveld-Giessendam
Netherlands

+31 (0)184 612 714

+31 (0) 184 614 948

KvK Dordrecht nr.: 23006604
Rabobank nr.: 32.50.04.412
BTW nr.: NL8063.97.470.B.01
IBAN nr.: NL68 RABO 0325 0044 12
BIC nr.: RABONL2U

Part of the VR-Group.

Neem contact met ons op

  Naam organisatie
  Plaats organisatie
  Naam contactpersoon (*)
  Telefoonnummer (*)
  E-mail (*)
  Op de hoogte blijven?
  Vraag / Opmerkingen
  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Alle rechten voorbehouden. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Verschoor reizen is het niet toegestaan informatie, beeldmateriaal en/of programmatuur die verstrekt worden via deze website op enigerlei wijze te verspreiden. Dit geldt tevens voor alle gekoppelde websites onder de merknamen, Verschoorevents.nl, Groepstrip.nl, Bedrijfuit.nl, Schooltours.nl en Eenbus.nl.