Kerstreizen 2019 Keulen - Verschoorreizen.nl regelt uw reis!
 • 0
  Cart

Bekijk ons ruime aanbod aan Kerstreizen 2019, onze tip: Keulen

Wilt u rond de kerst met een gezelschap een of meerdere dag(en) weg? Wij van Verschoor Reizen helpen u graag bij het boeken van kerstreizen 2019 naar onder andere Keulen . Verschoor Reizen is het familiebedrijf dat in 1923 is opgericht. Wat ooit begon als busbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een allround groepsreis specialist. Op onze verschillende websites presenteren wij onze ongekende mogelijkheden per. Wij adviseren u niet alleen bij het huren van een bus of bij uw schoolreis, maar wij adviseren u ook bij uw dagtocht, groepsreis of incentive. Verschoor Reizen verzorgt naast het vervoer per bus, trein, boot of vliegtuig, ook uw hotel, excursie en activiteiten. Wij onderscheiden ons in de flexibiliteit van ons bedrijf, de kwaliteit in de uitvoering en de service van ons team. Ons team gaat graag de uitdaging aan om voor uw organisatie een concept op maat te ontwikkelen. Kortom, wij beschikken over alle kennis en ervaring om unieke kerstreizen 2019 naar Keulen te regelen!

Verschillende mogelijkheden

Als u ervoor kiest om een van onze kerstreizen 2019 naar Keulen te laten organiseren door Verschoor Reizen, kunt u er vanuit gaan dat alles tot in de puntjes geregeld is. Uw gezellige chauffeur zal zorgen dat alles naar wens verloopt. Ook zal hij de vouchers voor uw gehele reis bij zich houden, zodat u enkel hoeft te genieten tijdens uw dag(en) uit.

Kerstreizen 2019 [pb-city]

Interesse

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod kerstreizen 2019 naar Keulen en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Ook kan het voorkomen dat uw gewenste Verschoor reis naar een bestemming niet in ons aanbod staat. Dat is geen probleem, wij organiseren graag een uitje op maat geheel naar uw wensen! Dit kunt u doen door te bellen naar: +31 (0)184 612 714, te e-mailen naar info@verschoor-reizen.nl of het contactformulier in te vullen op de website. Wij helpen u graag!

Verschoor Reizen

Verschoor Reizen Schrank 1 3371 KJ Hardinxveld-Giessendam Netherlands

+31 (0)184 612 714

+31 (0) 184 614 948

KvK Dordrecht nr.: 23006604 Rabobank nr.: 32.50.04.412 BTW nr.: NL8063.97.470.B.01 IBAN nr.: NL68 RABO 0325 0044 12 BIC nr.: RABONL2U Part of the VR-Group.

Neem contact met ons op

  Naam organisatie
  Plaats organisatie
  Naam contactpersoon (*)
  Telefoonnummer (*)
  E-mail (*)
  Op de hoogte blijven?
  Vraag / Opmerkingen
  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Alle rechten voorbehouden. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Verschoor reizen is het niet toegestaan informatie, beeldmateriaal en/of programmatuur die verstrekt worden via deze website op enigerlei wijze te verspreiden. Dit geldt tevens voor alle gekoppelde websites onder de merknamen, Verschoorevents.nl, Groepstrip.nl, Bedrijfuit.nl, Schooltours.nl en Eenbus.nl.