Kerstmarkt Essen - Verschoorreizen.nl regelt uw reis
 • 0
  Cart

De leukste kerstmarkt vindt u in Essen

Wilt u rond kerst met een gezelschap naar een van de velen kerstmarkten in Nederland of Duitsland? Dat kan! Wij van Verschoor Reizen helpen u graag bij het boeken van uw trip naar de kerstmarkt in onder andere Essen. Wij hebben een overzicht voor u met alle kerstmarkten, waar wij heen rijden, in ons aanbod. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen als u een ander arrangement in gedachten heeft. Dan kunnen wij u vrij snel vertellen wat er wel en niet mogelijk is. Kiest u ervoor om meer dagen te gaan? Dan is het een optie om een meerdaagse trip te boeken. Zo heeft u langer de tijd om te genieten van alles wat de kerstmarkt te bieden heeft en hoeft u niet te haasten.

Praktische informatie kerstmarkt in Essen

Als u ervoor kiest om een uitje te boeken naar de kerstmarkt in Essen met Verschoor reizen, kunt u er vanuit gaan dat alles tot in de puntjes geregeld is. Uw gezellige chauffeur zal zorgen dat alles naar wens verloopt. Ook zal hij de vouchers voor uw gehele reis bij zich houden, zodat u enkel hoeft te genieten tijdens uw dag(en) uit.

Ons verdere aanbod

Naast een één- of meerdaagse reis naar kerstmarkten, kunt u ook allerlei andere tripjes bij ons boeken. Voor een overzicht van onze standaard arrangementen kunt u terecht op de pagina ‘ons aanbod’. Tevens kunnen wij een reis geheel naar uw idee plannen. Hiervoor bespreken wij de doelgroep, de wensen en uiteraard het budget. Daarna zullen wij een voorstel maken van de mogelijkheden voor uw groepstrip. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.

Kerstmarkt [pb-city]

Interesse

Bent u geïnteresseerd om uw bedrijfsuitje naar de kerstmarkt in Essen te laten organiseren door Verschoor Reizen? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar: +31 (0)184 612 714, te e-mailen naar info@verschoor-reizen.nl of het contactformulier in te vullen op de website. Wij helpen u graag!

Verschoor Reizen

Verschoor Reizen
Schrank 1
3371 KJ Hardinxveld-Giessendam
Netherlands

+31 (0)184 612 714

+31 (0) 184 614 948

KvK Dordrecht nr.: 23006604
Rabobank nr.: 32.50.04.412
BTW nr.: NL8063.97.470.B.01
IBAN nr.: NL68 RABO 0325 0044 12
BIC nr.: RABONL2U

Part of the VR-Group.

Neem contact met ons op

  Naam organisatie
  Plaats organisatie
  Naam contactpersoon (*)
  Telefoonnummer (*)
  E-mail (*)
  Op de hoogte blijven?
  Vraag / Opmerkingen
  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Alle rechten voorbehouden. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Verschoor reizen is het niet toegestaan informatie, beeldmateriaal en/of programmatuur die verstrekt worden via deze website op enigerlei wijze te verspreiden. Dit geldt tevens voor alle gekoppelde websites onder de merknamen, Verschoorevents.nl, Groepstrip.nl, Bedrijfuit.nl, Schooltours.nl en Eenbus.nl.