Bedrijfsuitje kerstmarkt Maastricht - Verschoorreizen.nl
 • 0
  Cart

Bedrijfsuitje naar de kerstmarkt in Maastricht

Wat is er leuker dan op een originele manier je werknemers te verrassen met een bedrijfsuitje naar de kerstmarkt in Maastricht . Zo kunt u samen met uw werknemers de gezellige sfeer van een kerstmarkt van dichtbij meemaken. Laat u daarom adviseren door Verschoor Reizen om dit unieke bedrijfsuitje te plannen.

Mogelijkheden

Wij organiseren uw bedrijfsuitje naar de kerstmarkt van A tot Z. Onze medewerkers zullen eerst uw wensen bespreken om daarna een zo passend mogelijk schema te maken. Kiest u ervoor om meer dagen te gaan? Dan is het een optie om uw bedrijfsuitje te boeken als een meerdaagse trip. Zo heeft u langer de tijd om te genieten van alles wat de kerstmarkt te bieden heeft en hoeft u niet te haasten. Als u een overnachting bij het bedrijfsuitje naar de kerstmarkt wilt boeken, kunt u er vanuit gaan dat wij een goed aangeschreven accommodatie voor u regelen. Ook regelt de chauffeur alle reserveringsbevestigingen en vouchers. Zo kunt u van uw bedrijfsuitje naar de kerstmarkt in Maastricht genieten en zorgen wij voor de verdere organisatie.

Bedrijfsuitje kerstmarkt [pb-city]

Ons aanbod

Naast een bedrijfsuitje naar de kerstmarkt in Maastricht , kunt u ook allerlei andere tripjes bij ons boeken. Voor een overzicht van onze standaard arrangementen kunt u terecht op de pagina ‘reizen’. Tevens kunnen wij een reis geheel naar uw idee plannen. Hiervoor bespreken wij de doelgroep, de wensen en uiteraard het budget. Daarna zullen wij een voorstel maken van de mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.

Verschoor Reizen

Verschoor Reizen
Schrank 1
3371 KJ Hardinxveld-Giessendam
Netherlands

+31 (0)184 612 714

+31 (0) 184 614 948

KvK Dordrecht nr.: 23006604
Rabobank nr.: 32.50.04.412
BTW nr.: NL8063.97.470.B.01
IBAN nr.: NL68 RABO 0325 0044 12
BIC nr.: RABONL2U

Part of the VR-Group.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een bedrijfsuitje naar de kerstmarkt in Maastricht georganiseerd door Verschoor Reizen? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar: +31 (0)184 612 714, te e-mailen naar info@verschoor-reizen.nl of het contactformulier in te vullen op de website. Wij helpen u graag!

  Naam organisatie
  Plaats organisatie
  Naam contactpersoon (*)
  Telefoonnummer (*)
  E-mail (*)
  Op de hoogte blijven?
  Vraag / Opmerkingen
  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Alle rechten voorbehouden. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Verschoor reizen is het niet toegestaan informatie, beeldmateriaal en/of programmatuur die verstrekt worden via deze website op enigerlei wijze te verspreiden. Dit geldt tevens voor alle gekoppelde websites onder de merknamen, Verschoorevents.nl, Groepstrip.nl, Bedrijfuit.nl, Schooltours.nl en Eenbus.nl.